Ζεστάθηκε ο κόσμος και περιμένει το ντέρμπι

Σημαντική ποσοστιαία αύξηση σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο παρουσιάζουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Την ίδια στιγμή τα τηλέφωνα της ΠΑΕ Ηρακλής δέχονται… βομβαρδισμό …

Ηρακλής

Σημαντική ποσοστιαία αύξηση σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο παρουσιάζουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Την ίδια στιγμή τα τηλέφωνα της ΠΑΕ Ηρακλής δέχονται… βομβαρδισμό από φίλους της ομάδας που ρωτούν για την ημέρα έκδοσης των εισιτηρίων του ντέρμπι.

Οι μεταγραφικές κινήσεις και κυρίως η παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έχουν ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περίπου 2.500 διαρκείας, ενώ πέρσι το τελικό νούμερο ήταν 2.100. Και φυσικά δεν υπολογίζονται τα 1.130 διαρκείας που προορίζονται για την οικογενειακή κερκίδα, αλλά ούτε και αυτά που δόθηκαν από την ΠΑΕ στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων και για διαφημιστικούς λόγους.

Μιλάμε δηλαδή για 2.500 διαρκείας πληρωμένα διαρκείας και συνολικά τέσσερις χιλιάδες κρατημένες θέσεις για τα εντός έδρας παιχνίδια του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Η τάση από το πρωί της Δευτέρας είναι αυξητική, αφού την τρέχουσα εβδομάδα διατέθηκαν περίπου 250 κάρτες διαρκείας, απόρροια του ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών.

Εισιτήρια Θα διατίθενται μέχρι και το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στη Λάρισα, αφού οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι μία νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, θα εκτινάξει και το ενδιαφέρον του κόσμου για αγορά διαρκείας. Αν συμβεί αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό ο συνολικός αριθμός να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τις τρεις χιλιάδες.

Ο κόσμος όμως δεν ενδιαφέρεται αυτή την εβδομάδα μόνο για διαρκείας, αφού ήδη υπάρχουν εκατοντάδες τηλεφωνήματα από φίλους της ομάδας που ρωτούν πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Άρη, όπου θυμίζουμε ότι θα βρεθούν μόνο φίλοι του Ηρακλή. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο και αναμένεται να διατεθούν τα περισσότερα από τα 22.000 εισιτήρια που τύπωσε η ΠΑΕ και τα οποία θα κυκλοφορήσουν αύριο.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι κυανόλευκοι αναμένουν με αγωνία την αυριανή (1μ.μ.) απολογία ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, για όσα συνέβησαν στο ΔΑΚ Καομοτηνής. Ο κίνδυνος βαριάς καμπάνας για τη συμπεριφορά πέντε-δέκα ατόμων, είναι μεγάλος.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top