Δαλούκας: ένας… Ψυχολόγος σφυρίζει στο ντέρμπι

Ένας Ψυχολόγος στο Καυτανζόγλειο… Ο λόγος για τον Γιώργο Δαλούκα, που καλείται να απονείμει δικαιοσύνη στην τοπική αναμέτρηση μεταξύ Ηρακλή και Άρη το σαββατόβραδο. Μόνιμος …

Ηρακλής

Ένας Ψυχολόγος στο Καυτανζόγλειο… Ο λόγος για τον Γιώργο Δαλούκα, που καλείται να απονείμει δικαιοσύνη στην τοπική αναμέτρηση μεταξύ Ηρακλή και Άρη το σαββατόβραδο. Μόνιμος κάτοικος Βόλου ο 31χρονος ρέφερι, έγγαμος, έχει ένα αγοράκι, ενώ έχει σπουδάσει Ψυχολογία και μάλιστα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία Κινητικής Συμπεριφοράς στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και διδακτορικού στην Νευροψυχολογία του Παιδιού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Στενός φίλος και κουμπάρος του Κύρου Βασσάρα, ο οποίος είναι νονός του μοναχογιού του Δαλούκα (τον βάφτισε στην Πορταριά προς ενός έτους). Ο Δαλούκας την τελευταία διετία είναι διεθνής διαιτητής.

Βεβαίως λανθασμένα αποκαλείται «γιατρός», διότι – ως γνωστόν – η Ελλάδα ανήκει στις πολύ λίγες χώρες του πλανήτη, στις οποίες η εκπαίδευση του Ψυχολόγου δεν συναρτάται με ιατρική εκπαίδευση, αλλά είναι θεωρητικής κατεύθυνσης (οι Ψυχολόγοι δεν σπουδάζουν Ιατρική). Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Η πλήρης σύνθεση των διαιτητών της αναμέτρησης έχει ως εξής:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓ. (ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)

Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜ. (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ ΝΑΟΥΜ. (ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ).

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top