Χαϊτογλου: “Δεν υπάρχει η ωριμότητα…”

Ο Νίκος Χαϊτογλου έκανε δηλώσεις αναφερόμενος στην ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Ηρακλής, σύμφωνα με την οποία δεν θα χορηγήσει εισιτήρια στον Αρη και στον …

Ηρακλής

Ο Νίκος Χαϊτογλου έκανε δηλώσεις αναφερόμενος στην ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Ηρακλής, σύμφωνα με την οποία δεν θα χορηγήσει εισιτήρια στον Αρη και στον ΠΑΟΚ για τα ντέρμπι του Καυτανζογλείου. Ο Χαϊτογλου μίλησε στα “Αθλητικά Νέα” για το σκεπτικό της απόφασης: «Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Ηρακλή, φωνάζουμε για το θέμα της προστασίας σε αυτά τα παιχνίδια. Εμείς δείξαμε καλή θέληση και δίναμε περισσότερα εισιτήρια στους συμπολίτες από όσα παίρναμε για τις αντίστοιχες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Νιώθουμε πλέον ότι δεν υπάρχει η ωριμότητα για να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Αυτή η απόφαση αφορά μόνο τα τοπικά ντέρμπι, γιατί η κίνηση των οπαδών γίνεται μέσα στην πόλη. Δεν αφορά τους οπαδούς άλλων ομάδων που πιθανώς να επιθυμούν να έρθουν στο Καυτανζόγλειο».

Για το ζήτημα της ασφάλειας: «Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε σύντομα, γιατί δεν πάει άλλο, να έχουμε αποτελέσματα. Όταν γίνει το Καυτανζόγλειο ένα γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενεί οπαδούς άλλων ομάδων χωρίς πρόβλημα, τότε θα είμαστε σε θέση να σκεφτούμε διαφορετικά τα πράγματα και να τα εξετάσουμε από διαφορετική βάση».

Για την κίνηση των διαρκείας: «Πάνε πάρα πολύ καλά. Έχουμε ξεπεράσει ήδη τα περσινά νούμερα και φιλοδοξούμε ότι θα πάνε ακόμη καλύτερα».

 

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top