Τέλος τα διαρκείας της Οικογενειακής

Μεγάλη επιτυχία, για μια ακόμη χρονιά, γνώρισε ο θεσμός της Οικογενειακής Κερκίδας της ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς σήμερα (24/08) ανακοινώθηκε ότι καλύφθηκε ο αριθμός των εισιτηρίων …

Ηρακλής

Μεγάλη επιτυχία, για μια ακόμη χρονιά, γνώρισε ο θεσμός της Οικογενειακής Κερκίδας της ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς σήμερα (24/08) ανακοινώθηκε ότι καλύφθηκε ο αριθμός των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο χώρο για την αγωνιστική περίοδο, που άρχισε.

Χαρακτηριστική είναι η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία αναφέρεται και σε έκτακτες μεταβολές στην κερκίδα της οικογενειακής, οι οποίες θα ισχύσουν μόνο για τον αγώνα με τον Άρη. Το ακριβές κείμενο έχει ως εξής: 

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα, για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, καθώς καλύφθηκαν οι προβλεπόμενες θέσεις (συνολικός αριθμός 1.130 εισιτηρίων) και, επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες της για την ανταπόκριση στο συγκεκριμένο θεσμό.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα (θύρα 6) ότι, ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον αγώνα του Σαββάτου 29/08 (19:00) με τον Αρη, δεν θα λειτουργήσει το τμήμα 6Β και, όσοι διαθέτουν εισιτήριο για το συγκεκριμένο τμήμα, θα εξυπηρετηθούν, χρησιμοποιώντας τα κατώτερα διαζώματα και συγκεκριμένα τα 6Κ1 και 6Κ2.

Να σημειωθεί ότι, και στο συγκεκριμένο αγώνα, η είσοδος των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα θα πραγματοποιηθεί, κανονικά, από τη Θύρα 6.

Οι μικρές αυτές αλλαγές γίνονται λόγω ανακατατάξεων, που επιφέρουν οι διοργανωτές του επικείμενου Διεθνούς Meeting Στίβου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Βεβαίως, από τον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ το τμήμα 6Β θα παραδοθεί κανονικά προς χρήση, σε όσους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της Οικογενειακής Κερκίδας έχουν θέση στο συγκεκριμένο χώρο. Ζητείται η κατανόηση των φίλων της ομάδας, που κατέχουν εισιτήριο διαρκείας για το συγκεκριμένο χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top