Ανακοίνωση της Αυτόνομης Θ10 για τα εισιτήρια με Άρη

Η Αυτόνομη Θύρα 10 πήρε θέση με σημερινή (24/08) απογευματινή ανακοίνωσή της στο θέμα της απόφασης της ΠΑΕ Ηρακλής για το θέμα των εισιτηρίων για …

Ηρακλής

Η Αυτόνομη Θύρα 10 πήρε θέση με σημερινή (24/08) απογευματινή ανακοίνωσή της στο θέμα της απόφασης της ΠΑΕ Ηρακλής για το θέμα των εισιτηρίων για την πλευρά του Άρη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με το ξεκίνημα της λειτουργίας της Αυτόνομης Θύρας 10, κάναμε σαφές σε όλους με τις πράξεις μας ότι θέλουμε να βρισκόμαστε παντού, όπου κι αν αγωνίζεται ο Ηρακλής. Αυτή μας τη βούληση, τη δηλώσαμε ξεκάθαρα στη διοίκηση της Π.Α.Ε. από τη πρώτη κιόλας συνάντηση μας. Είχαμε όμως επισημάνει ότι δεν δεχόμαστε, στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων καθώς επίσης και για λογούς ευκαιριακών εισπράξεων, να δίνεται «γη και ύδωρ» στους αντίπαλους οπαδούς, χωρίς να εξασφαλίζεται η ανάλογη αντιμετώπιση από αυτούς. Η σημερινή ανακοίνωση της Π.Α.Ε., η οποία δηλώνει ότι δε θα πάρουμε εισιτήρια για χαριλάου και τούμπα, μας βρίσκει αντίθετους! Τα δυο προηγούμενα χρόνια βρεθήκαμε σε όλα τα γήπεδα και θα θέλαμε αυτό ακριβώς να συμβεί και φέτος. Δε πήραμε ποτέ μέρος στο καταρτισμό των μέτρων τάξης, όπως άλλοι οπαδοί, γι’ αυτό και αδυνατούμε να καταλογίσουμε ευθύνες για το ότι, σύμφωνα με τη διοίκηση, δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη ντέρμπυ, παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων. Καλούμε την Π.Α.Ε. Ηρακλής να το κάνει και να βρει τη χρυσή τομή έτσι ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε σε όλα τα γήπεδα όπου κι αν αγωνίζεται ο Ηρακλής μας!”

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top