Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Νέες τιμές για τα εισιτήρια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε σήμερα (24/8) το ΤΑΠ Ηρακλής. Αναλυτικά: «To ΤΑΠ Ηρακλής ενημερώνει πως συνεχίζεται η διάθεση των …

Ηρακλής

Νέες τιμές για τα εισιτήρια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε σήμερα (24/8) το ΤΑΠ Ηρακλής. Αναλυτικά:

«To ΤΑΠ Ηρακλής ενημερώνει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-10. Η διοίκηση του τμήματος, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του τμήματος όλα αυτά τα χρόνια, διαμόρφωσε τις τιμές των εισιτηρίων στα 1000 ευρώ για τις θέσεις VIP που βρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου, στα 200ευρώ για τις θέσεις που βρίσκονται δεξιά και αριστερά των VIP και στα 50 ευρώ τα εισιτήρια των συνδέσμων για τις θέσεις στο πέταλο. Να σημειωθεί ότι στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, τα παιχνίδια των πλέι-οφ, καθώς και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια για το CEV Cup.

Επίσης από το ΤΑΠ και τον ΓΣ Ηρακλής αποφασίστηκαν οι κάτωθι εκπτώσεις. Για τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΓΣ Ηρακλής θα προσφέρεται μία έκπτωση 10% , όπως επίσης και μία έκπτωση 10% σε όσους αγοράσουν μαζί με το εισιτήριο διαρκείας του βόλεϊ και εισιτήριο διαρκείας για το μπάσκετ. Η κυκλοφορία των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής που βρίσκονται στην οδό Αγ.Δημητρίου 159Β. Ώρες λειτουργίας 09:00-13.00 και από 17.00 -20.00 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-207715».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top