Χαμηλούς τόνους από Προτάσοφ

Ο Ολεγκ Προτάσοφ κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος του παιχνιδιού. “Κάναμε απλά μια καλή αρχή. Τίποτα παραπάνω. Η νίκη είναι σημαντική κυρίως στον ψυχολογικό …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος του παιχνιδιού. “Κάναμε απλά μια καλή αρχή. Τίποτα παραπάνω. Η νίκη είναι σημαντική κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη κι έχουμε πολλούς νέους παίκτες.

Πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε, δεν έχουμε πολύ χρόνο έως τον επόμενο αγώνα, αλλά θα ξεκουραστούμε και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όλοι έβαλαν πάνω απ’ όλα την ομάδα. Ήμασταν σοβαροί, ενώ τα παιδιά είχαν καλές συνεργασίες στις αλληλοκαλύψεις. Θα μπορούμε βέβαια να τελειώσουμε κάποιες φάσεις».

Είπε για το κόσμο. «Είναι και δική τους η νίκη. Νιώσαμε σαν να παίζαμε στην έδρα μας», είπε. Στάθηκε και στον Ντίκα. «Όλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, πιστεύω ότι μπορούμε να πούμε όμως ότι μας βοήθησε πολύ ο Ντίκα. Η ομάδα έδειξε την κλάση της και τα δύο γκολ ίσως είναι τα καλύτερα της αγωνιστικής».

Από την πλευρά του ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, είπε: «Είχαμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε αλλά στο τέλος τη διαφορά  την έκανε ο Ντίκα. Εχω το 100% της  ευθύνης για το αποτέλεσμα. Οι παίκτες έπαιξαν πολύ σκληρά και προσπάθησαν για το καλύτερο. Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από εμάς στο α’ ημίχρονο. Προηγήθηκε αλλά είχαμε την ευκαιρία με τον Ντιαλό να ισοφαρίσουμε. Στο β’ μέρος κοντρολάραμε. Αν δείτε τη στατιστική, ό,τι σουτ έκανε ο Ηρακλής μπήκε μέσα. Είπα στους παίκτες να είναι με το κεφάλι ψηλά γιατί έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. Παίρνω την ευθύνη γιατί οι παίκτες έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και για την ήττα υπεύθυνος αποκλειστικά και μόνο είμαι εγώ».

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top