Ο Παπαστεριανός περιμένει ακόμη το… βραβείο (video)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Το Πρωτάθλημα αρχίζει και κανείς δεν έχει βραβεύσει το καλύτερο γκολ της προηγούμενης σεζόν, το ανάποδο ψαλίδι του Μανώλη Παπαστεριανού. Ωραία… …

Ηρακλής

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Το Πρωτάθλημα αρχίζει και κανείς δεν έχει βραβεύσει το καλύτερο γκολ της προηγούμενης σεζόν, το ανάποδο ψαλίδι του Μανώλη Παπαστεριανού. Ωραία… Από τον ΠΣΑΠ, έλεγαν ότι η βράβευση θα γινόταν ή τότε που βγήκε και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ή πριν από την έναρξη του επόμενου Πρωταθλήματος.

Δεν έγινε τίποτα βέβαια. Κανείς δεν ενημέρωσε ή ειδοποίησε τον Ηρακλή, για τίποτα. Ισως κάποιοι να μην έχουν και τόσο μεγάλη…φούρια για να βραβεύσουν τον Παπαστεριανό και κατ’ επέκταση τον Ηρακλή για την ωραία φάση. Εκτός αν περιμένουν να βάλει ένα ακόμη γκολ με ψαλιδάκι για να το… εμπεδώσουν και να το βραβεύσουν. Στα δύο, το ένα… δώρο.

Θα μπορούσε βέβαια και ο Ηρακλής από μόνος του να βραβεύσει τον παίκτη. Εχουμε όμως την εντύπωση ότι καλώς δεν το έκανε, μιας και από μόνες του (συνήθως) οι ομάδες βραβεύουν τα καλύτερα γκολ της εκάστοτε αγωνιστικής. Για το καλύτερο της σεζόν δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι άλλο;

Δεν είναι βέβαια και το μεγαλύτερο ζήτημα του κόσμου και σαφώς και ο Παπαστεριανός μπορεί να… συνεχίσει την καριέρα του και χωρίς αυτό το βραβείο. Απλώς, είναι λίγο ενοχλητική η νοοτροπία κάποιων ανθρώπων. Και άντε, καλά να θέλουν οι ίδιοι (άθελά τους, θέλουμε να πιστεύουμε), να απαξιώνουν τον θεσμό που αυτοί έχουν θεσπίσει. Είναι όμως πολύ άσχημο η νοοτροπία αυτή να έχει και αντίκτυπο σε παίκτες και ομάδες.

Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα που έχουν να κάνουν με σχόλια του στυλ, «αν ήταν άλλη ομάδα, ίσως από το πρώην ΠΟΚ, θα συμπεριφέρονταν το ίδιο;», δεν θα το κάνουμε όμως και γιατί δεν τα υιοθετούμε και γιατί (κυρίως αυτό) δείχνουν μια μιζέρια. Απλώς, να γνωρίζουν όλοι ότι οι συμπεριφορές καταγράφονται και μαζί και οι διαθέσεις κάποιων ανθρώπων.

Και κάτι τελευταίο. Το συγκεκριμένο σχόλιο θέλαμε να το κάνουμε εδώ και καιρό. Ούτε το είχαμε ξεχάσει, ούτε το είχαμε αφήσει στην άκρη. Περιμέναμε όμως γιατί δεν θέλαμε να αδικήσουμε κανέναν. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Πόσο πια; Το Πρωτάθλημα (το νέο) αρχίζει.

Κι επειδή μεγαλύτερο βραβείο δεν υπάρχει από αυτό που ξέρει ο κόσμος, ναι, είναι ένα υπέροχο γκολ. Κι ας μην βραβεύτηκε. Ας το θυμηθούμε. Μπράβο, Μανώλη. Πάντα τέτοια.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top