Τι έγινε στη συνάντηση της “Αυτόνομης¨” με τον Τάσο Αδαμίδη

Μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Τάσου Αδαμίδη, με περίπου εκατό μέλη της «Αυτόνομης Θύρας 10». Οι οργανωμένοι οπαδοί θορυβημένοι από …

Ηρακλής

Μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Τάσου Αδαμίδη, με περίπου εκατό μέλη της «Αυτόνομης Θύρας 10».

Οι οργανωμένοι οπαδοί θορυβημένοι από την πληροφορία ότι ο Ερασιτέχνης… κάνει πίσω στο θέμα της οικονομικής στήριξης του τμήματος μπάσκετ, απαίτησε άμεση συνάντηση με την ηγεσία του Γ.Σ. Συναντήθηκαν τελικά με τον Αδαμίδη, ο οποίος τελικά τους διαβεβαίωσε ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης, θα κάνει το χρέος του έναντι του τμήματος μπάσκετ.

Όπου χρέος, βάλτε από δίπλα τη διαφορά που θα προκύψει από το φετινό μπάτζετ με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις διάφορες πηγές εσόδων (Γαλανός, χορηγοί κτλ). Στη συνέχεια, η συζήτηση επεκτάθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, με τον Αδαμίδη να παραδέχεται ότι η κατάσταση είναι δύσκολη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top