Πρώτη συνάντηση για τη Γυναικεία ομάδα

Ο Ευρωπαίος Ηρακλής ετοιμάζεται. Η νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ των κυανόλευκων πραγματοποίησε σήμερα (20/8) την πρώτη της συνάντηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και από …

Ηρακλής

Ο Ευρωπαίος Ηρακλής ετοιμάζεται. Η νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ των κυανόλευκων πραγματοποίησε σήμερα (20/8) την πρώτη της συνάντηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και από αύριο πιάνει δουλειά. Απουσίασε λόγω οικογενειακού προβλήματος ο Θανάσης Στράντζαλης. Τι δήλωσε η Μολδαβή διαγώνια Τατιάνα Λιουνένοβα.

Με όνειρα και αισιοδοξία για μία χρονιά ανάλογη της περσινής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή. Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου ενώ από το προπονητικό τιμ το «παρών» έδωσε ο Πασχάλης Φούσκας , καθώς ο Θανάσης Στράντζαλης απουσίασε εξαιτίας ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Οι αθλήτριες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα προετοιμασίας ενώ αύριο θα περάσουν από εργομετρικά τεστ.

Στην πρώτη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Τατιάνα Λιουνένοβα (φωτογραφία), Ειρήνη Κελεσίδου, Αθανασία Τοτσίδου, Λία Λεωνιδάκη, Αριστέα Γιακούμπ, Εύη Κυριακίδου, Βιβή Αναγνώστου, Μάρα Λαζαρίδου, Εύη Μπερμπέρογλου, Ελένη Κωνσταντινίδου και  Κατερίνα Δαουτζόγλου.   

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος Βαγγέλης Μπερμπέρογλου τόνισε: « Ξεκινάμε μία χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Το έργο μας δεν είναι καθόλου εύκολο μετά και την πολύ επιτυχημένη περσινή παρουσία της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν μας φοβίζει και ως υπεύθυνος των τμημάτων ακαδημιών τα τελευταία χρόνια στόχος μας ήταν να προωθήσουμε σταδιακά αθλήτριες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής στη μεγάλη ομάδα. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κάποιες αθλήτριες πέρασαν στη γυναικεία ομάδα ενώ αποκτήθηκαν και τρεις ακόμα  νέες αθλήτριες που αγωνίζονται στην Εθνική νεανίδων. Έχουμε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και στόχος μας θα είναι η παραμονή μας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και μία καλή παρουσία στην Ευρώπη. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι σε όλες τις αθλήτριες υγεία, και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Ελπίζω σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια να μας στηρίξει ο κόσμος μας για να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες και τέλος να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ που συνεχίζουν να προβάλουν την προσπάθεια που κάνουμε».

Στις πρώτες τις δηλώσεις ως παίκτρια του Ηρακλή, η Μολδαβή Τατιάνα Λιουνένοβα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μετά από 6 χρόνια στη Ρουμανία ήθελα να φύγω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Οι πληροφορίες που πήρα από τον μάνατζερ μου για το σύλλογο ήταν αρκετές για να αποφασίσω να έρθω να παίξω στον Ηρακλή. Μου αρέσουν οι αλλαγές. Από την πλευρά μου θα υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Μου αρέσει να παίζω σε νεανικές ομάδες γιατί το κίνητρο για διάκριση είναι μεγάλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top