Ιδού ο νέος Ηρακλής

Η αγωνιστική περίοδος 2009-2010 ξεκινά και ο νέος Ηρακλής είναι εδώ. Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ παρουσίασαν σήμερα (19/8)τα μεταγραφικά …

Ηρακλής

Η αγωνιστική περίοδος 2009-2010 ξεκινά και ο νέος Ηρακλής είναι εδώ. Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ παρουσίασαν σήμερα (19/8)τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αλλά και τη φανέλα της επόμενης σεζόν, στέλνοντας το μήνυμα για… καλύτερες μέρες. «Είμαστε έτοιμοι για τη νέα πρόκληση», δήλωσε ο πρόεδρος του Γηραιού.

Όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή πλην του Νούνο Πιλότο που απουσιάζει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του παρουσιάστηκαν σήμερα από την κυανόλευκη ΠΑΕ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αντώνης Ρέμος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους παίκτες που ήρθαν, ενώ παρουσιάστηκαν παράλληλα και οι τρεις εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου. «Είμαστε έτοιμοι για τη νέα πρόκληση. Θέλουμε να έχουμε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και όχι απλά που θα υπάρχει στο πρωτάθλημα. Τα δύσκολα τελειώνουν και ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής για να συμπληρώσει:

«Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτή την ομάδα. Ήρθαν παίκτες σπουδαίου επιπέδου στον Ηρακλή. Στα παιδιά αυτό είπα χθες, ότι θέλω να είναι πρωταγωνιστές. Για τους παίκτες που ήρθαν ο πρωταθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να ενισχύσουμε την ομάδα. Στηρίξτε την ομάδα, εμπιστευτείτε τους. Εύχομαι μια χρονιά τελείως διαφορετική».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε: «Ελπίζω όλη η οικογένεια του Ηρακλή να δικαιωθεί και να χαρούμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών και των τριών εμφανίσεις, οι οποίες θα είναι χωρίς ρίγες. Μπλε, λευκή και πορτοκαλί.

Άντε και καλή χρονιά…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top