Αύριο (20/8) η διάθεση των εισιτηρίων για Κομοτηνή

Από αύριο το πρωί ξεκινάει η διάθεση των δύο χιλιάδων εισιτηρίων που εξασφάλισε ο Ηρακλής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το μεγαλύτερο μέρος θα διατεθεί …

Ηρακλής

Από αύριο το πρωί ξεκινάει η διάθεση των δύο χιλιάδων εισιτηρίων που εξασφάλισε ο Ηρακλής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το μεγαλύτερο μέρος θα διατεθεί από τους συνδέσμους, ενώ ένα μικρό μέρος από τα γραφεία της Μίκρας. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαθέτει από αύριο, Πέμπτη 20/08, στις 10:00, από τα Γραφεία της στην Μίκρα, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή. Τα ‘κυανόλευκα’ εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ και αντιστοιχούν στη Θύρα 6 του Δ.Α.Κ. Κομοτηνής. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός εισιτηρίων, ο οποίος θα διατεθεί από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, καθώς το μεγαλύτερο μέρος τους θα διατεθεί από τους Συνδέσμους Φίλων του ΗΡΑΚΛΗ. Οι Σύνδεσμοι Φίλων του ΗΡΑΚΛΗ θα προμηθευθούν, παράλληλα, αύριο, Πέμπτη 20/08, τον υπόλοιπο αριθμό εισιτηρίων, προκειμένου να τα διαθέσουν στον κόσμο της ομάδας. Τα Γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα θα διαθέτουν εισιτήρια από αύριο, Πέμπτη 20/08, από τις 10:00 έως τις 18:00».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top