Τετάρτη 19/08 ή Πέμπτη 20/08 τα εισιτήρια

Ο επιχειρησιακός διευθυντής, Παναγιώτης Μαυρίδης, εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ηρακλής στη σύσκεψη μέτρων τάξης για την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Κομοτηνή, μεταξύ Πανθρακικού και Ηρακλή. Την ΠΑΕ …

Ηρακλής

Ο επιχειρησιακός διευθυντής, Παναγιώτης Μαυρίδης, εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ηρακλής στη σύσκεψη μέτρων τάξης για την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Κομοτηνή, μεταξύ Πανθρακικού και Ηρακλή.

Την ΠΑΕ Πανθρακικός εκπροσώπησαν ο διευθυντής της, Δημήτρης Τσελέπης και το στέλεχός της, Χάρης Μαυρομάτης., ενώ εκπροσωπήθηκε και η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση.

Αποφασίστηκε να δοθούν στην πλευρά του Ηρακλή τα 2.000 εισιτήρια των 20 ευρώ για τη θύρα 6, με συνέπεια όλο το πέταλο να είναι «κυανόλευκο», ενώ συζητήθηκε το καθεστώς μέτρων που θα διέπει την άφιξη και την υποδοχή των Ηρακλειδέων από την Αστυνομία.

Αποφασίστηκε, παράλληλα, αν και εφόσον περισσέψουν κάποια από τα “γαλάζια” εισιτήρια να ανοίξει ειδικό εκδοτήριο έξω από την Θύρα 6 για να τα διαθέσει από το γήπεδο της Κομοτηνής.

Τα εισιτήρια, μετά τις διαδικασίες εκτύπωσης και θεώρησης θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη, πολλά από αυτά θα χορηγηθούν στους συνδέσμους και κάποια θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα. Αναμένονται είτε την Τετάρτη 19/08, είτε την Πέμπτη 20/08, αναλόγως με το πότε θα τα έχει έτοιμα η γηπεδούχος ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top