Τα πρώτα φιλικά

Ανακοινώθηκαν από το ΤΑΠ Ηρακλής τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι κυανόλευκοι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χάρι Μπρόκινγκ …

Ηρακλής

Ανακοινώθηκαν από το ΤΑΠ Ηρακλής τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι κυανόλευκοι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χάρι Μπρόκινγκ θα αντιμετωπίσει στις 5/9 τον ΠΑΟΚ και στις 12 του μηνός τον Άρη. Το προπονητικό τιμ του Γηραιού αναζητά και άλλους αντιπάλους από την Ευρώπη.

Στο περιθώριο της σημερινής (18/8) προπόνησης οι παίκτες του Ηρακλή έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με τον Ζένια Γκόρτσιανουκ να αναφέρει αρχικά: «Νέα χρονιά. Καινούριος , προπονητής, καινούρια πρόσωπα και διαφορετική προετοιμασία. Ξεκινάμε από την αρχή. Περιμένω από τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα να βοηθήσουν , ενώ και εγώ από την πλευρά μου περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα αρκετά το καλοκαίρι, και με τις θεραπείες που έκανε ξεπέρασα κάποιες ενοχλήσεις που με ταλαιπωρούσαν τη περσινή χρονιά. Μπαίνω σταδιακά στο πρόγραμμα προετοιμασίας και περιμένω σε δύο μήνες να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

 Από την πλευρά του ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας συμπλήρωσε: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Υπάρχει σωστός προγραμματισμός και το κλίμα είναι πολύ καλό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της γνωριμίας και με τον προπονητή και με τους συμπαίκτες μας. Ταυτόχρονα και με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Μας περιμένει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού οι διαφορές που χωρίζουν τις ομάδες είναι και πάλι μικρές αλλά περιμένω από την ομάδα μου να παίξει καλό βόλεϊ και να παρουσιάσει μία πολύ όμορφη εικόνα στο πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top