Τα είπανε σε δείπνο, διοίκηση και παίκτες

Δείπνο στην ομάδα παρέθεσε η διοίκηση (18/8) και όλοι μαζί είχαν ακόμη μία φορά την ευκαιρία να τα πούνε από κοντά τώρα που και η …

Ηρακλής

Δείπνο στην ομάδα παρέθεσε η διοίκηση (18/8) και όλοι μαζί είχαν ακόμη μία φορά την ευκαιρία να τα πούνε από κοντά τώρα που και η προετοιμασία για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική της ευθεία.

 

Παρών ήταν και ο πρόεδρος, Αντώνης Ρέμος που είχε συζήτηση και με τον Ολεγκ Προτάσοφ και με τους παίκτες. Ζήτησε από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους αυτό και εισέπραξε ανάλογη διάθεση.

 

 

 

Η βραδιά κύλησε μέσα σε πολύ καλό κλίμα όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία δίπλα. Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα χαμογελά κι ενώ κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, τον Σαρμπέλ Τούμα και τον Ντένις Επστάιν.

 

 

 

Εδώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο είναι ο Μάρτος μπροστά, δίπλα ο Βέλλιος και πιο πίσω διακρίνονται ο Βουτσιάς, ο Κονέ, ο Παπαστεριανός, ο Μπαντής και ο Μακρής.

 

 

 

  

Οι παίκτες έδειχναν, όπως είναι φυσιολογικό να έχουν το μυαλό τους στο Πρωτάθλημα και στις υποχρεώσεις που έρχονται για την ομάδα. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι μαζί στο ίδιο τραπέζι ο Γιαννούλης, ο Ηλιάδης, ο Περπερίδης και ο Φούφουλας. Η γενικότερη ανταλλαγή απόψεων είχε να κάνει, ανάμεσα στα άλλα, για μία ακόμη φορά, με το πώς ο Ηρακλής πρέπει να μπει δυνατά σε ένα Πρωτάθλημα από το οποίο ζητά περισσότερα πράγματα και επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών με μια ανταγωνιστική ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top