Τα είπανε σε δείπνο, διοίκηση και παίκτες

Δείπνο στην ομάδα παρέθεσε η διοίκηση (18/8) και όλοι μαζί είχαν ακόμη μία φορά την ευκαιρία να τα πούνε από κοντά τώρα που και η …

Ηρακλής

Δείπνο στην ομάδα παρέθεσε η διοίκηση (18/8) και όλοι μαζί είχαν ακόμη μία φορά την ευκαιρία να τα πούνε από κοντά τώρα που και η προετοιμασία για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική της ευθεία.

 

Παρών ήταν και ο πρόεδρος, Αντώνης Ρέμος που είχε συζήτηση και με τον Ολεγκ Προτάσοφ και με τους παίκτες. Ζήτησε από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους αυτό και εισέπραξε ανάλογη διάθεση.

 

 

 

Η βραδιά κύλησε μέσα σε πολύ καλό κλίμα όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία δίπλα. Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα χαμογελά κι ενώ κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, τον Σαρμπέλ Τούμα και τον Ντένις Επστάιν.

 

 

 

Εδώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο είναι ο Μάρτος μπροστά, δίπλα ο Βέλλιος και πιο πίσω διακρίνονται ο Βουτσιάς, ο Κονέ, ο Παπαστεριανός, ο Μπαντής και ο Μακρής.

 

 

 

  

Οι παίκτες έδειχναν, όπως είναι φυσιολογικό να έχουν το μυαλό τους στο Πρωτάθλημα και στις υποχρεώσεις που έρχονται για την ομάδα. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι μαζί στο ίδιο τραπέζι ο Γιαννούλης, ο Ηλιάδης, ο Περπερίδης και ο Φούφουλας. Η γενικότερη ανταλλαγή απόψεων είχε να κάνει, ανάμεσα στα άλλα, για μία ακόμη φορά, με το πώς ο Ηρακλής πρέπει να μπει δυνατά σε ένα Πρωτάθλημα από το οποίο ζητά περισσότερα πράγματα και επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών με μια ανταγωνιστική ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top