Προβλήματα για Φέλπς

Ο Μάικλ Φέλπς αν και απέφυγε κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο τροχαίο που είχε το βράδυ της Πέμπτης δεν μπόρεσε να αποφύγει και τα προβλήματα με …

Άλλα αθλήματα

Ο Μάικλ Φέλπς αν και απέφυγε κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο τροχαίο που είχε το βράδυ της Πέμπτης δεν μπόρεσε να αποφύγει και τα προβλήματα με τον νόμο.

Όπως έγινε γνωστό, η άδεια οδήγησης του 24χρονου αμερικανού κολυμβητή δεν ίσχυε στην πολιτεία του Μέριλαντ, ενώ παράλληλα είχε λήξει κι έτσι τώρα ο Μάικλ Φελπς θα πρέπει να παρουσιαστεί σε δικαστήριο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Από την αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοινώθηκε ότι ο Μάικλ Φελπς είχε άδεια οδήγησης για την πολιτεία του Μίσιγκαν, όπου διέμενε μόνιμα από το 2004 έως το 2008.

Όταν πέρσι επέστρεψε στη Βαλτιμόρη, δεν φρόντισε να αλλάξει το δίπλωμά του. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι η άδεια οδήγησης είχε λήξει από το 2006 και ο Μάικλ Φελπς δεν είχε πληρώσει τα έξοδα για την ανανέωσή της. Ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του στο ότι  τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο τροχαίο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα δήλωσε:   “Ευχαριστώ όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μου μετά το ατύχημα. Είμαι πολύ καλά και χαίρομαι που κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ελπίζω και η άλλη οδηγός να είναι καλά. Ο αστράγαλός μου πονάει και θα κάνω εξετάσεις, αλλά δεν πρόκειται να με εμποδίσει από το να επιστρέψω στις προπονήσεις τη Δευτέρα”.

Back to Top