Θέμα χρόνου για Δέσπο

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Δέσπου στον Ηρακλή. Ο Τρικαλινός σέντερ έχει συμφωνήσει με τους κυανόλευκους, ωστόσο απομένει η …

Ηρακλής

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Δέσπου στον Ηρακλή. Ο Τρικαλινός σέντερ έχει συμφωνήσει με τους κυανόλευκους, ωστόσο απομένει η υπογραφή του συμβολαίου.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε εμπλοκή από άλλες ομάδες με πιο σοβαρή την περίπτωση του ΠΑΟΚ, αλλά ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ηρακλή στο οικονομικό σκέλος και παράλληλα δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Α2. Σήμερα, υπήρξε άλλη μια επαφή με τον αθλητή όπου επισημάνθηκε πως είναι θέμα λίγων ημερών να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Ο Δέσπος θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα για να διευθετήσει ορισμένα θέματα και κατόπιν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Στις 18:00 οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση θα επιστρέψουν στο γήπεδο και θα αρχίσουν προπονήσεις. Θα λείπει βέβαια ο Ραλφ Μπούτσι που βρίσκεται στην πατρίδα και μένει να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες για να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top