Η άποψη του Μπορμπόκη για το νέο Ηρακλή

Είναι ο τελευταίος προπονητής που αντιμετώπισε τον Ηρακλή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και φυσικά η άποψή του έχει ιδιαίτερη αξία. Ο λόγος για τον …

Ηρακλής

Είναι ο τελευταίος προπονητής που αντιμετώπισε τον Ηρακλή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και φυσικά η άποψή του έχει ιδιαίτερη αξία. Ο λόγος για τον Στέφανο Μπορμπόκη, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για το νέο Ηρακλή και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μάουρο Μιλάνο.

«Ο Ηρακλής φέτος, από ότι διαπίστωσα, δεν θα στηρίζεται σε ατομικές ενέργειες των παικτών του. Δουλεύει πλέον ως ομάδα και κάθε παίκτης που αγωνίζεται έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ο Μιλάνο πάντως θα ξεχωρίσει. Είναι παίκτης που θα κάνει αρκετές ατομικές ενέργειες και ειδικά εκτός έδρας είναι σε θέση να σπάσει πολλές άμυνες. Με εντυπωσίασε χθες και πιστεύω ότι θα είναι από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ καλή επιθετική λύση για τον κ. Προτάσοφ, περνάει τους αμυντικούς σαν σταματημένους και θα δώσει νίκες στον Ηρακλή. Είναι ένας παίκτης που δύσκολα μπορείς να τον βγάλεις από την εντεκάδα γιατί ακόμη και μέτριος να είναι σε ένα παιχνίδι, μπορεί κάποια στιγμή να κάνει μια ενέργεια και να πάρει την ομάδα πάνω του».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον Ηρακλή τόνισε επίσης: «Στην ομάδα πάντως υπάρχουν φέτος πολλοί καλοί παίκτες και ο Ηρακλής έχει δουλέψει για να κάνει ένα πολύ καλό σύνολο. Η ομάδα θα πάει σίγουρα πολύ καλύτερα στο φετινό πρωτάθλημα, είμαι σίγουρος για αυτό, ίσως μάλιστα διεκδικήσει κάτι πολύ ψηλότερο φέτος. Γενικά, πιστεύω πολύ στον φετινό Ηρακλή που είναι ομάδα. Κανείς δεν παίζει για τον εαυτό του. Είναι ένα δεμένο σύνολο και έχει καλό προπονητή».

Για τον Μοσχάκη, ο οποίος αγωνίζεται στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με τη μορφή του δανεισμού, είπε: «Όλοι εδώ στα Γιαννιτσά λένε τα καλύτερα για αυτόν. Μιλάμε αρκετά συχνά με τον Ηλία (σ.σ. Πουρσανίδη) που ενημερώνεται για την κατάσταση που είναι ο παίκτης. Ο Ηρακλής πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι κάνει καλά που τους δίνει δανεικούς για να πάρουν παιχνίδια και να ψηθούν. Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα στη Θεσσαλονίκη που έχει τόσους παίκτες και πρέπει να τους εκμεταλλευτεί».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top