Δεκαπενταύγουστος με προπόνηση στην Μίκρα

Πλήρως… εργάσιμη η σημερινή μέρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο πέρασαν οι «κυανόλευκοι», με το «μενού» του Όλεγκ Προτάσοφ να περιλαμβάνει ένα πλήρες …

Ηρακλής

Πλήρως… εργάσιμη η σημερινή μέρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο πέρασαν οι «κυανόλευκοι», με το «μενού» του Όλεγκ Προτάσοφ να περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα, μιας και η περίοδος της προετοιμασίας είναι έτοιμη να παραχωρήσει θέση στην επίσημη αγωνιστική δράση.

Ο Χάβι Μάρτος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και οι ελπίδες ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς είναι, πλέον, πολύ έντονες. Ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι συνέχισε το ατομικό του και από εβδομάδα θα προπονείται κανονικά, ενώ ο Ντένις Επστάιν ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα, με την προοπτική την ερχόμενη εβδομάδα να το εντείνει.

Στα… «ντεσού» της ημέρας κυριάρχησαν οι εορτάζοντες, Παναγιώτης Κονέ και ο Μανώλης Παπαστεριανός, με τον δεύτερο να κλείνει σήμερα (15/08) τα 22. Ευχές και κεράσματα, πήραν και έδωσαν στο περιθώριο της προπόνησης.

Επόμενο «κυανόλευκο» ραντεβού, αύριο (16/08) για το φιλικό στα Γιαννιτσά (18:00), όπου ο Προτασοφ θα έχει όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, χωρίς, επί του παρόντος, να έχει κρίνει ως ανέτοιμους τους Ντάλα Μπόνα και Ηλιάδη, όπως έπραξε στο προηγούμενο φιλικό. Για να δούμε, μήπως έχουμε κάποιο ανεπίσημο ντεμπούτο…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top