Σε ατομικό πρόγραμμα ο Μάρτος

Ο Χάβι Μάρτος προστέθηκε στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Όλεγκ Προτάσοφ, καθώς αισθάνθηκε μια επιβάρυνση στον δεξιό τετρακέφαλο, με συνέπεια στη σημερινή προπόνηση (14/08), να …

Ηρακλής

Ο Χάβι Μάρτος προστέθηκε στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Όλεγκ Προτάσοφ, καθώς αισθάνθηκε μια επιβάρυνση στον δεξιό τετρακέφαλο, με συνέπεια στη σημερινή προπόνηση (14/08), να περάσει και πάλι σε ατομικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με θεραπεία.

Στον Ηρακλή ευελπιστούν ότι μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα μπει και πάλι με την ομάδα.

Αυτό, αναμένεται να συμβεί από την αρχή της άλλης εβδομάδας για τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό.

Ο Επστάιν, συνέχισε με θεραπεία και επιχείρησε να περάσει σε ένα ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα, το οποίο θα εντείνει από την επόμενη εβδομάδα, προσπαθώντας να προλάβει να μπει κανονικά πριν τον αγώνα της πρεμιέρας.

Επέστρεψαν στην ομάδα οι δύο της Ελπίδων, Δημήτρης Γιάντσης και Γιώργος Ιωαννίδης.

Όσο για την προπόνηση, είχε τα πάντα: ασκήσεις δύναμης, τεχνικής και εκπαιδευτικό δίτερμα, όπως και ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής συμπεριφοράς.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν και αύριο, ανήμερα της Παναγίας, πρόγραμμα πρωινής (09:00) προπόνησης, ενώ την Κυριακή αντιμετωπίζουν την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά (18:00).

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top