Οχτώ δανεικοί στο μπλοκ του Προτάσοφ

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οχτώ είναι οι δανεικοί παίκτες που έχει δώσει ο Ηρακλής σε άλλες ομάδες. Η αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο δίνεται …

Ηρακλής

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οχτώ είναι οι δανεικοί παίκτες που έχει δώσει ο Ηρακλής σε άλλες ομάδες. Η αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο δίνεται από τον 20χρονο μέσο, Γιώργο Μοσχάκη (φωτό δίπλα) και από το ότι ο «Γηραιός» δίνει (16/8) φιλικό παιχνίδι με τη Αναγέννηση Γιαννιτσών στα Γιαννιτσά, εκεί όπου παίζει ο Μοσχάκης, ο ένας από τους δανεικούς.

Οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν να δώσουν αρκετούς δανεικούς για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να κερδίσουνε και σε εμπειρία μέσα από τις συμμετοχές στα Πρωταθλήματα που θα αγωνίζονται.

Η περίπτωση άλλωστε του Γιώργου Κατσικά δείχνει ότι η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί αν φέρει καρπούς μιας και ο Κατσικάς βοηθήθηκε πολύ από τις συμμετοχές που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου είχε δοθεί δανεικός την προηγούμενη σεζόν. Ετσι, τώρα με την επιστροφή του μπαίνει κατευθείαν στο ρόστερ του Ηρακλή και σε επίπεδο επιλογών για το κέντρο της άμυνας.

Ο δανεισμός είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις. Η μία είναι ότι παίζεις παιχνίδια, παίζεις περισσότερο, από την άλλη όμως, καταλαβαίνουμε πάντως ότι είναι δύσκολο και για τους παίκτες (πόσο μάλλον για κάποιους που είναι για δεύτερη σεζόν δανεικοί) να μένουν μακριά και σίγουρα ο καθένας θα προτιμούσε να είναι και τώρα στο ρόστερ του Ηρακλή και να διεκδικεί συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Το θέμα είναι ότι (έτσι τουλάχιστον δείχνει η ομάδα) ότι ο δανεισμός τους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Ηρακλής τους έχει ξεχάσει. Το αναφέραμε ήδη… Υπάρχει το παράδειγμα του Κατσικά που δείχνει ότι οι επιδόσεις τους παρακολουθούνται κατά τη διάρκεια της σεζόν και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τις ομάδες που αγωνίζονται.

Πού αγωνίζονται όμως οι οχτώ δανεικοί του Ηρακλή;

Μίλτος Λιόνης, 19χρονος επιθετικός. Ρόδος
Γιώργος Μοσχάκης,
20χρονος μέσος. Αναγέννηση Γιαννιτσών. Την προηγούμενη σεζόν ήταν δανεικός στον Θερμαϊκό Θέρμης
Σωτήρης Τσομπάνογλου,
19χρονος μέσος. Ασπρόπυργος
Γρηγόρης Πιτσόκος, 20χρονος επιθετικός. Παναργειακός. Την προηγούμενη σεζόν ήταν δανεικός στον Θερμαϊκό Θέρμης
Νίκος Κερμενίδης
, 20χρονος μέσος. Καστοριά. Την προηγούμενη σεζόν ήταν δανεικός στη Δόξα Δράμας
Νίκος Αγγελούδης
, 18χρονος επιθετικός. Κοζάνη
Νίκος Ψυχογιός,
20χρονος πλάγιος μπακ. Ολυμπιακός Βόλου
Αντρέας Κολίτσι, 21χρονος τερματοφύλακας. Ολυμπιακός Βόλου 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top