Απόστολος Βέλλιος: “Είμαστε μια γροθιά στην ομάδα”.

Μέσα σε περίπου 15 λεπτά στο φιλικό με τον Λεβαδειακό (12/8), κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να έχει ένα δοκάρι. Είναι απλό. Αν ο …

Ηρακλής

Μέσα σε περίπου 15 λεπτά στο φιλικό με τον Λεβαδειακό (12/8), κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να έχει ένα δοκάρι. Είναι απλό. Αν ο Απόστολος Βέλλιος συνεχίσει τη δουλειά, προσγειωμένος, μπορεί με το ταλέντο που έχει και με την ομάδα να τον πιστεύει, να πετύχει πολλά. Ο 17χρονος υψηλόσωμος (1.91) επιθετικός μίλησε (13/8) στο Libero fm, και μεταξύ άλλων, είπε…

«Ήταν το δεύτερο γκολ στα φιλικά προετοιμασίας αλλά το πρώτο μέσα στο Καυταντζόγλειο και τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν πώς ένιωσα. Είδα τον κόσμο να χαίρεται, να φωνάζει και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Πριν μπω είχα πει μια συνομιλία με τον κ. Κολιάδη και του είπα ότι μόλις μπω θα βάλω γκολ. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος»

Για τις δικές φιλοδοξίες είπε: «Το όνειρο μου είναι να παίξω μπάλα, κυρίως στον Ηρακλή φυσικά, και να κάνω μια πολύ καλή πορεία με την ομάδα. Δεν θέλω να πω πολλά αυτή την στιγμή, τα υπόλοιπα θα τα πω στο γήπεδο».

Για τον Ηρακλή γενικότερα, πρόσθεσε: «Είναι αρχή ακόμη αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει στην ομάδα. Φέτος ο Ηρακλής είναι σε θέση να κάνει μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Αν μάλιστα ο κόσμος συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει με τον τρόπο που ξέρει, όλα θα πάνε πολύ καλά φέτος. Το σίγουρο είναι ότι θα δείτε έναν διαφορετικό Ηρακλή. Είμαστε μια γροθιά όλοι στην ομάδα».

Συνέχισε λέγοντας, ότι… «από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι φέτος η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Στην αρχή της προετοιμασίας, στην Αυστρία, όταν είδα την ομάδα και τους παίκτες έπαθα πλάκα πραγματικά. Να είναι κοντά μας και ο κόσμος και θα πετύχουμε πολλά πράγματα στην φετινή σεζόν».

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι γιος του Κώστα Βέλλιου, παλιού παίκτη της ομάδας. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να κάνω στην καριέρα μου ότι δεν μπόρεσε να κάνει το είδωλο μου, που είναι ο πατέρας μου».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top