Καλή αρχή και με… τίτλους

Ακόμα μία χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινά για την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Αυτή τη φορά με προπονητή τον Χάρι Μπρόκινγκ και νέους αθλητές, …

Ηρακλής

Ακόμα μία χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινά για την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Αυτή τη φορά με προπονητή τον Χάρι Μπρόκινγκ και νέους αθλητές, οι κυανόλευκοι στοχεύουν ψηλά. Στο Κατσάνειο πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/8) η πρώτη συνάντηση και προπόνηση της ομάδας, με ορισμένους να απουσιάζουν δικαιολογημένα και τους υπόλοιπους να τρέχουν στη… βροχή.

Ένα νέος Ηρακλής χτίζεται σήμερα στο Κατσάνειο, υπό τις οδηγίες των Χάρι Μπρόκινγκ και Φρέντι Μπρουκς. Ο νέος προπονητής του Γηραιού μαζί με τον συνεργάτη του συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του Κατσάνειο με τους παίκτες της ομάδας, ευχόμενοι να ζήσουν στιγμές ανάλογες του παρελθόντος.
Σε αυτή την πρώτη συνάντηση το «παρών» έδωσε ο Νίκος Αρταβάνης, ο οποίος καλωσόρισε τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας, τονίζοντας ότι καλούνται να οδηγήσουν εκ νέου ψηλά τον Ηρακλή.

Ακολούθησε ομιλία του Ολλανδού τεχνικού, που ζήτησε τρία πράγματα από τους παίκτες του: «Σεβασμό, εμπιστοσύνη και να είστε υπερήφανοι για την ομάδα στην οποία αγωνίζεστε».

Ο Χάρι Μπρόκινγκ μίλησε νωρίτερα στη BLUEARENA, για το ξεκίνημα του Ηρακλή και την ομάδα που καλείται να δημιουργήσει: «Έχουμε νέους, έμπειρους και γενικότερα διψασμένους παίκτες. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι θα πετύχουμε και τι ομάδα θα παρουσιάσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε. Υπάρχουν πάντως αρκετές αλλαγές στην ομάδα και θα χρειαστεί χρόνος», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: «Για μένα είναι μία πρόκληση ο Ηρακλής. Ελπίζω όλα πάνε καλά. Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρές».

Από τη σημερινή πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Προύσαλης, Κανέλλος, Γκασπαρίνι και Κραλ, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Κάλα. Αντίθετα, παρουσιάστηκαν οι Κράβαρικ, Μπάρανεκ, Μπαμαλιούτας, Χαριτωνίδης, Γκόρτσιανουκ, Χαραλαμπίδης, Κολτσιάκης, Παλέντζας, Γεωργιάδης, Νικήτας Εφραιμίδης και Σωτηρίου.

Ο νέος του Ηρακλή, Καμίλ Μπάρανεκ μίλησε επίσης στη BLUEARENA, για την νέα σελίδα στην καριέρα του: «Ξέρω που έχω έρθει. Ο Ηρακλής πρέπει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και θέλω να βοηθήσω. Στην Πουατιέ είχαμε πολλούς φιλάθλους αλλά οι οπαδοί του Ηρακλή είναι το κάτι άλλο».

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top