Η άποψη του Προτάσοφ για το φιλικό

Ο Όλεγκ Προτάσοφ δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τόνισε ότι είδε και αρκετά θετικά πράγματα από την ομάδα …

Ηρακλής

Ο Όλεγκ Προτάσοφ δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τόνισε ότι είδε και αρκετά θετικά πράγματα από την ομάδα του.

«Δεν τελείωσε η προετοιμασία. Δοκιμάσαμε ένα άλλο σύστημα. Είχαμε απουσίες βασικών παικτών. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλουμε. Χρειαζόμαστε ακόμη δουλίτσα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσο πιο πολλά μπορούμε. Είδα πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά. Όταν μας πίεζαν, μπουκώσαμε. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και αυτό θέλαμε. Ο κόσμος το χάρηκε και θέλαμε να δείξουμε κάποια πράγματα». Για τα δύο τελευταία –χρονικά- μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ανέφερε: «Πιέσαμε τον Ντάλα Μπόνα και τον Ηλιάδη στην προπόνηση για να δούμε πόσο αντέχουν. Το θέμα είναι ότι είναι μάλλον δύσκολο να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Ο 17χρονος Απόστολος Βέλλιος, που εντυπωσίασε στην ολιγόλεπτη εμφάνισή του, αποκάλυψε ότι… «Είχα βάλει στοίχημα με τον Κολιάδη ότι θα βάλω γκολ και το έκανα. Θέλω να βάλω πολλά γκολ ακόμη. Ο κόσμος ήταν ζεστός όπως και στην πρώτη προπόνηση. Φέτος έχουμε ένα καλό τιμ που μας βοηθά να κάνουμε κάτι καλό».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top