Ζήτησε 4.000 εισιτήρια, ο Πανθρακικός δίνει 2.000

Έχοντας αφουγκραστεί τη δίψα του κόσμου, η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε επισήμως 4.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Κομοτηνή. Σήμερα (12/8) το πρωί έφτασε …

Ηρακλής

Έχοντας αφουγκραστεί τη δίψα του κόσμου, η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε επισήμως 4.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Κομοτηνή. Σήμερα (12/8) το πρωί έφτασε στα γραφεία της Μίκρας η απάντηση της ΠΑΕ Πανθρακικός, η οποία ενημερώνει ότι μπορεί να διαθέσει μέχρι 2.000 εισιτήρια των είκοσι ευρώ για το πέταλο (θύρα 6) του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ποσοστιαία, το νούμερο αντιστοιχεί στο –περίπου- 30% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου (επισήμως είναι 6.500 καθίσματα, χωρίς να υπολογίζεται η νέα κερκίδα που δεν θα είναι έτοιμη). Παρόλα αυτά, δεν καλύπτεται ούτε στο ελάχιστο η τεράστια ζήτηση που υπάρχει από τους φίλους του Ηρακλή. Το νούμερο των 4.000 εισιτηρίων που ζήτησε η ΠΑΕ, δεν ήταν τυχαίο, αφού σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, αυτός ο αριθμός οπαδών της ομάδας σκοπεύει να μεταβεί στην Κομοτηνή την επόμενη Κυριακή.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής να γίνει αποδεκτό, από τη στιγμή που το γήπεδο είναι αρκετά μικρό. Ήδη πάντως γίνονται ενέργειες από μεμονωμένους φίλους της ομάδας από διάφορες γειτονικές πόλεις για να εξασφαλιστούν επιπλέον εισιτήρια. Παράλληλα, θα γίνουν νέες προσπάθειες από την ΠΑΕ Ηρακλής για να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων, αφού είναι δεδομένο ότι στην Κομοτηνή θα εκδράμουν πολλοί περισσότεροι από τους δύο χιλιάδες τυχερούς που θα εξασφαλίσουν το μαγικό –όπως εξελίσσονται τα πράγματα- χαρτάκι.

Όσον αφορά το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για παραχώρηση πέντε χιλιάδων εισιτηρίων για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επίσημη απάντηση δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top