Το αγαπημένο “24” του Ντάλα Μπόνα

Είναι το νούμερο που φορούσε στην Τσέλσι. Είναι το νούμερο που φορούσε στη Νάπολι. Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα διάλεξε και στον Ηρακλή το «24», ένα …

Ηρακλής

Είναι το νούμερο που φορούσε στην Τσέλσι. Είναι το νούμερο που φορούσε στη Νάπολι. Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα διάλεξε και στον Ηρακλή το «24», ένα νούμερο με το οποίο έχει το δικό του δέσιμο και είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η “BLUEARENA”. Αυτό θα έχει στη φανέλα του ο Ιταλός που αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμούς ομάδας. Η νέα σελίδα στην καριέρα του τον έχει ενθουσιάσει και του έχει ανεβάσει το ηθικό.

Θέλει να αφήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα, πίσω του, την αγωνιστική απραξία και να μπει σε ρυθμό παιχνιδιών. Όπως ο ίδιος έλεγε στο περιβάλλον του είναι ικανοποιημένος από τις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του Ηρακλή και του αρέσει πολύ που από την πρώτη στιγμή η ομάδα έδειξε πόσο τον θέλει και πόσο πιστεύει σε αυτόν.

Η αλήθεια είναι ότι περιμένει πώς και πώς να αρχίζει (μέσα από το πρόγραμμα που θα ετοιμάσει για αυτόν το τεχνικό τημ της ομάδας) να ανεβάζει ρυθμούς και να αρχίζει να τρέχει για να προλάβει τους υπόλοιπους. Εχει τρομερή διάθεση και αυτό είναι που εξωτερικεύει σε όποιον μιλήσει μαζί του.

Παρεμπιπτόντως, έχοντας πια όλοι οι καινούριοι παίκτες του Ηρακλή διαλέξει τα νούμερά του στις φανέλες, να τα θυμίσουμε.

27 Ματίας Λέκι
7 Σαρμπέλ Τούμα
28 Νούνο Πιλότο
32 Μάουρο Μιλάνο
88 Στέλιος Ηλιάδης
24 Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα
10 Νικολάε Ντίκα
12 Ιβάν Μπόσνιακ
20 Βικτοράς Γιάκομπ

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top