Την Τετάρτη (12/8) η «πρώτη»

Με νέο προπονητή αλλά και παίκτες ορεξάτους και φιλόδοξους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (12/8) η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το …

Ηρακλής

Με νέο προπονητή αλλά και παίκτες ορεξάτους και φιλόδοξους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (12/8) η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 16.30 στην αίθουσα τροπαίων του Κατσάνειου, ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χάρι Μπρόκινγκ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα (10/8) ο Γυμναστικός Σύλλογος: «Την Τετάρτη 12/8/2009 και ώρα 16.30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η προπόνηση θα ακολουθήσει την συγκέντρωση που θα γίνει στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου και θα αποτελέσει την αφετηρία της νέας φιλόδοξης προσπάθειας του ΗΡΑΚΛΗ για συνέχεια στις διακρίσεις και στις επιτυχίες».

Αρκετές αναμένεται να είναι πάντως οι απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν ορισμένοι παίκτες του Ηρακλή με εθνικές ομάδες. Προύσαλης, Κανέλλος, Γκασπαρίνι και Κραλ βρίσκονται στη σχετική λίστα, ενώ αναμένεται να καθυστερήσει και η άφιξη του Κάλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top