Προπόνηση (10/8) με Ρέμο και κόσμο

Αυτή (10/8) ήταν η πρώτη προπόνηση στη Μίκρα μετά από καιρό. Ο Ολεγκ Προτάσοφ βάζει την ομάδα στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος. Παρών ήταν και …

Ηρακλής

Αυτή (10/8) ήταν η πρώτη προπόνηση στη Μίκρα μετά από καιρό. Ο Ολεγκ Προτάσοφ βάζει την ομάδα στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος. Παρών ήταν και ο Αντώνης Ρέμος όπως και αρκετοί φίλαθλοι που συζήτησαν μαζί του και μετέφεραν και στην ομάδα τη διάθεση που υπάρχει για κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο.

Ολοι ήταν ορεξάτοι και αποφασισμένοι για μια νέα αρχή και για να γυρίσει πραγματικά και ουσιαστικά η σελίδα. Ο Ουκρανός τεχνικός τώρα περιμένει κάποιους παίκτες να μπούνε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σερζ Ντιέ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται μέχρι τέλους της εβδομάδας να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι ακολούθησε ατομικό και προβλέπεται να επιστρέψει σε ρυθμούς ομάδας από την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Γιάκομπ, Μάρτος και Τούμα είναι σε καλύτερη κατάσταση, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και σύντομα (μέχρι τις 12/8) θα περάσουν στις προπονήσεις της ομάδας.

Στο μεταξύ πριν από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (11/8) θα πάνε στη Μίκρα και θα μιλήσουν στην ομάδα στελέχη του τομέα διαιτησίας της Ε.Π.Ο. Θα γίνει δηλαδή ένα σεμινάριο για κανονισμούς διαιτησίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top