Η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε 4.000 ειστήρια για την πρεμιέρα!

Τον αριθμό των 4.000 εισιτηρίων για τους φίλους του Ηρακλή, που θα εκδράμουν στην Κομοτηνή για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Πανθρακικό, ζήτησε εγγράφως …

Ηρακλής

Τον αριθμό των 4.000 εισιτηρίων για τους φίλους του Ηρακλή, που θα εκδράμουν στην Κομοτηνή για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Πανθρακικό, ζήτησε εγγράφως σήμερα (10/08) η κυανόλευκη ΠΑΕ!

Ο ενθουσιασμός του «κυανόλευκου» κόσμου και η μεγάλη δυναμική του, σε συνδυασμό με την πίστη για μια καλύτερη αγωνιστική χρονιά από πλευράς της ομάδας, αποτελούν δεδομένα. Όπως δεδομένο γεγονός είναι ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τον κόσμο της για να ενισχυθεί από την δυναμική του, ιδίως σε αγώνες μακριά από το Καυτανζόγλειο.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο υπολογίζουν σε μία ενθουσιώδη πρεμιέρα, με τον κόσμο να επιθυμεί να μετακινηθεί μαζικά προς την Κομοτηνή, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα του. Οι επιτελείς της ΠΑΕ Ηρακλής έχουν λάβει την διαβεβαίωση από τους ομολόγους τους της θρακικής ΠΑΕ ότι στον αγώνα της πρεμιέρας της Super League 2009-2010 θα λειτουργήσει η νέα κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, με συνέπεια να διευρυνθεί αναλόγως η συνολική χωρητικότητα των κερκίδων.

Συνεπώς, η ΠΑΕ Ηρακλής, έχοντας τα μηνύματα της διάθεσης για μαζική παρουσία από τον κόσμο, κατέθεσε το αίτημα για τα 4.000 εισιτήρια και αναμένει την απάντηση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top