Καταπληκτική κίνηση από τον Πιλότο

Αξία και ήθος σε υψηλό επίπεδο… Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους ανθρώπους του Ηρακλή ο Νούνο Πιλότο. Ο Πορτογάλος που είναι ο μεγάλος άτυχος …

Ηρακλής

Αξία και ήθος σε υψηλό επίπεδο… Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους ανθρώπους του Ηρακλή ο Νούνο Πιλότο. Ο Πορτογάλος που είναι ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας έχοντας σκάσει από τον τραυματισμό του και θέλοντας να βοηθήσει στο να καλυφθεί το κενό, πρότεινε ο ίδιος στους ανθρώπους του Ηρακλή, να τους δώσει πληροφορίες για παίκτες που γνωρίζει από την πατρίδα του!

Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος μέσος τραυματίστηκε στο διάστημα της προετοιμασίας και θα υποβληθεί (10/8) σε επέμβαση από τον γιατρό της Πόρτο. Για αυτό άλλωστε και βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του. Το θέμα είναι ότι πριν από αρκετές μέρες (πριν δηλαδή ο Ηρακλής προχωρήσει στις συμφωνίες με Ηλιάδη και Ντάλα Μπόνα) ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας, αν θέλουν, να τους δώσει αυτός πληροφορίες για παίκτες από την πατρίδα του που τους ξέρει και που μπορεί να παίξουν σε αυτή τη θέση. Ούτε λίγο-ούτε πολύ δηλαδή ήταν διατεθειμένος να προτείνει κάποιον που μπορεί και να του πάρει τη… θέση.  

Ο Πιλότο είναι σκασμένος. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει από την πατρίδα του στο εξωτερικό και θέλει πολύ να βοηθήσει τον Ηρακλή. Ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει αναγκαστικά εκτός για κάποιους μήνες. Ο Πιλότο κατάλαβε ότι είναι στις βασικές επιλογές και κατάλαβε ότι ο σχεδιασμός άλλαξε μετά τον τραυματισμό του. Κι αυτό, όσο βεβαίως κι αν ο ίδιος δεν φταίει καθόλου, τον αναστάτωσε και θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο για αυτό και έκανε την κίνηση που έκανε.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή που εντυπωσιάστηκαν από αυτό, τον ευχαρίστησαν και του είπανε ότι αυτό που θα πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι να ηρεμήσει, να περάσει αυτή η περίοδος και να έρθει γρήγορα, υγιής και σιδερένιος και πάλι με την ομάδα ώστε να βγάλει μέσα στο γήπεδο αυτά που γνωρίζει και μπορεί.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top