Ερχονται οι παίκτες του Χάγκαν από τη Γκάνα

Κάποια από τα ποδοσφαιρικά… διαμάντια της Γκάνας θέλει να φέρει ο Εμπενίζερ Χάγκαν στον Ηρακλή. Η γραμμή επικοινωνίας με τον Σάββα Κωφίδη έχει ανοίξει εδώ …

Ηρακλής

Κάποια από τα ποδοσφαιρικά… διαμάντια της Γκάνας θέλει να φέρει ο Εμπενίζερ Χάγκαν στον Ηρακλή. Η γραμμή επικοινωνίας με τον Σάββα Κωφίδη έχει ανοίξει εδώ και καιρό (άλλωστε οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην ομάδα και έχουν πολύ καλές σχέσεις) και τις επόμενες μέρες θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη δύο-τρία παιδιά από την Ακαδημία που έχει ο Χάγκαν στην πατρίδα του ώστε να δοκιμαστούν από τον Ηρακλή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες, ο Χάγκαν έχει κάνει στην πατρίδα του μια Ακαδημία ποδοσφαίρου. Από εκεί λοιπόν, όπως συνεννοήθηκε με τον Κωφίδη, θα φέρει δύο-τρία παιδιά 15-16 χρόνων που αυτή τη στιγμή ο ίδιος θεωρεί ότι σε ψηλότερο επίπεδο και πιο έτοιμα ποδοσφαιρικά από τα υπόλοιπα.

Οι παίκτες αυτοί θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες για να δοκιμαστούν από τον Ηρακλή και αν κριθεί ότι είναι καλοί, τότε θα παραμείνουν εδώ. Ο Σάββας Κωφίδης με την ιδιότητα βεβαίως και του Τεχνικού Υπεύθυνου της Ακαδημίας όλες αυτές τις μέρες έχει κάνει πολλές συζητήσεις με τον Χάγκαν για την καλύτερη οργάνωση του θέματος.

Η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Ηρακλή είναι σε αρκετά επίπεδα μιας και αποδεδειγμένα η ομάδα έχει τον τρόπο της και να δουλεύει σωστά και να αξιοποιεί προωθώντας (το κάνει εδώ και χρόνια) τα ταλέντα που υπάρχουν. Η συνεργασία με τον Χάγκαν είναι ό,τι καλύτερο.  

 

  

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top