Γενικό προσκλητήριο με Ντάλα Μπόνα και Ηλιάδη

Και τώρα, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Το επίπονο δεύτερο και βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κυανολεύκων» ανήκει στο παρελθόν. Οι δύσκολες μέρες της …

Ηρακλής

Και τώρα, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Το επίπονο δεύτερο και βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κυανολεύκων» ανήκει στο παρελθόν. Οι δύσκολες μέρες της Αυστρίας και της Ιταλίας πέρασαν και δίνουν τη θέση τους στο τελικό αγωνιστικό μοντάρισμα των δύο εβδομάδων, το οποίο θα επιχειρηθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα.

Για αύριο (10/08) το απόγευμα (19:00), ο Όλεγκ Προτάσοφ έχει σημάνει γενικό προσκλητήριο. Προσκλητήριο μάχης, μιας και η ώρα του αποφασιστικού ξεκινήματος στην Κομοτηνή έχει πλησιάσει. Ντίκα και Γιάκομπ έρχονται στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Κοβαλέφσκι, έχοντας ολοκληρώσει ένα Σαββατοκύριακο στις πατρίδες τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σαμ Ντάλα Μπόνα, ο οποίος θα βρίσκεται στην Μίκρα για την ανεπίσημη πρώτη του στο «γαλάζιο» περιβάλλον. Ανάλογη θα είναι και η κατάσταση με τον Στέλιο Ηλιάδη που θα γνωρίσει και αυτός τη νέα του ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Ουκρανός τεχνικός και οι συνεργάτες του θέλουν αφενός να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο Ιταλός σούπερ σταρ και ο νεαρός Έλληνας αμυντικός μέσος, ώστε να αποφασίσουν το πρόγραμμα στο οποίο θα τους υποβάλλουν, αφετέρου να διαπιστώσουν την πρόοδο των πολλών τραυματιών της περασμένης εβδομάδας και να δρομολογήσουν, αναλόγως, την επάνοδό τους στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ήδη έχει προβλεφθεί ότι οι δύο βαρύτερα τραυματίες, Ντιέ και Κοβαλέφσκι ίσως να περάσουν στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μεγάλη σημασία για την καταληκτική αγωνιστική συναρμολόγηση της ομάδας αποκτούν τα δύο τελευταία φιλικά του Ηρακλή, με Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, την Τετάρτη 12/08 (ώρα έναρξης, 20:00) και με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά την Κυριακή 16/08, με ώρα έναρξης στις 18:30. Ουσιαστικά δηλαδή, πρόκειται για δύο… «πρόβες τζενεράλε», πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top