Ντάλα Μπόνα: “Θα αποδείξω ποιος είμαι”

Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα είναι – ουσιαστικά – παίκτης του Ηρακλή και θα παραμείνει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 στο «κυανόλευκο» αγωνιστικό δυναμικό. Το «ουσιαστικά» …

Ηρακλής

Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα είναι – ουσιαστικά – παίκτης του Ηρακλή και θα παραμείνει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 στο «κυανόλευκο» αγωνιστικό δυναμικό. Το «ουσιαστικά» προσδιορίζει το τυπικό της υπόθεσης, καθώς τόσο η ελληνική ομάδα με τη Νάπολι, όσο και ο ποδοσφαιριστής με τον «Γηραιό» έχουν έλθει (7/8) σε πλήρη συμφωνία, όμως το τυπικό της υπόθεσης είναι να περιμένουν την αποστολή από τα γραφεία της ιταλικής ομάδας του εγγράφου παραχώρησης του 28χρονου άσου, υπό την μορφή του ετήσιου δανεισμού. Αυτό έκανε ομάδα και παίκτη να συμφωνήσουν με κάθε λεπτομέρεια, αλλά να περιμένουν την Δευτέρα 10/06, προκειμένου να ολοκληρώσουν τα τυπικά των υπογραφών.

Βεβαίως αυτή η διαδικασία δεν εμπόδισε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή να προχωρήσει, μετά την οριστική συμφωνία να προχωρήσει στις πρώτες δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της Μίκρας. Συγκεκριμένα, επεσήμανε:

Για τη μεταγραφή του:
«
Έχουμε συμφωνήσει στα πάντα με τον Ηρακλή για συμβόλαιο ενός χρόνου και περιμένουμε απλώς το τυπικό έγγραφο παραχώρησής μου από τη Νάπολι. Είμαι πολύ χαρούμενος, που έρχομαι στην ομάδα. είναι κάτι καινούριο για μένα, το οποίο μου δίνει κίνητρο και ενδιαφέρον για να αγωνιστώ και να αποδείξω ποιος είμαι. Ο Ηρακλής είναι μια γνωστή και ιστορική ελληνική ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος, που θα φοράω τη φανέλα του».

Για το τυπικό της υπογραφής:
«
Δεν τίθεται κανένα ζήτημα. Είμαι παίκτης του Ηρακλή. Απλώς οφείλουμε να περιμένουμε το τυπικό του εγγράφου από τη Νάπολι. Είναι απλώς θέμα χρόνου και τυπικής διαδικασίας».

Για την παρουσία των… «Ιταλών» Λέκι και Ντίκα:
«
Γνωρίζω και τους δύο. Ο Ντίκα μάλιστα ήταν πέρσι στην Κατάνια και τον γνωρίζω από την παρουσία του εκεί. Η παρουσία τους είναι σημαντική βοήθεια για μένα, λόγω της γνωριμίας μας, αλλά και στο θέμα της γλώσσας».

Για το πότε θα είναι σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας:
«
Το βασικότερο όλων είναι η διάθεση σε αυτές τις περιπτώσεις και εγώ έχω μεγάλη διάθεση να δουλέψω και να προσφέρω στη νέα ομάδα μου. Προέρχομαι από προετοιμασία και από φιλικά παιχνίδια και με τον καιρό θα βρω την απόλυτη φόρμα μου. Φεύγω αύριο (8/8) για την Ιταλία και επιστρέφω την Δευτέρα (10/8), για να μπω στο πρόγραμμα του Ηρακλή. Είναι μια νέα εμπειρία για εμένα ο Ηρακλής και το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την Αγγλία και την Ιταλία. Είμαι αποφασισμένος να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για την ομάδα μου», κατέληξε ο Ιταλός άσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΤΙΚΑ-ΛΕΚΙ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 

 

 

 

 

 

 

  

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top