Η αποστολή της εθνικής για το παιχνίδι με την Πολωνία

Την αποστολή της εθνικής ομάδας για το φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία, που θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου (21:30 ώρα Ελλάδας) στην πόλη Μπίντγκοζ, ανακοίνωσε …

Διάφορα

Την αποστολή της εθνικής ομάδας για το φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία, που θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου (21:30 ώρα Ελλάδας) στην πόλη Μπίντγκοζ, ανακοίνωσε ο Ότο Ρεχάγκελ. Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου, Αγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γρηγόρης Μάκος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Λουκάς Βύντρα.

Ο αγώνας με τους Πολωνούς εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα κρίσιμα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με Ελβετία και Μολδαβία, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Μουντιάλ 2010.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 10/8/2009, οπότε είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (19:00, ανοιχτή). Για την Πολωνία θα αναχωρήσει στις 11/8/2009 και ώρα 11:00 και την ίδια ημέρα οι διεθνείς θα προπονηθούν στο γήπεδο του αγώνα (20:00, «City», ανοιχτή για 15′). Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά τον αγώνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top