Παρουσίαση στο ΤΑΚ

Για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι το ΤΑΚ Ηρακλής θα τοποθετηθεί επισήμως για τις διεργασίες στο εσωτερικό της ομάδας αλλά και για όλες τις ανοικτές …

Ηρακλής

Για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι το ΤΑΚ Ηρακλής θα τοποθετηθεί επισήμως για τις διεργασίες στο εσωτερικό της ομάδας αλλά και για όλες τις ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το τμήμα. Αφορμή, η συνέντευξη Τύπου (με προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 13:00) , στο Κατσάνειο, όπου (7/8) θα παρουσιαστούν οι δύο βασικοί χορηγοί – υποστηρικτές της ομάδας για τη νέα σεζόν, όπως είχε προαναγγείλει η BLUEARENA εδω και καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι δύο χορηγοί αποκτούν το πρόκριμα για την διεκδίκηση της νέας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΜΙΘΕΟΣ, όταν η ομάδα ανέβει στην Α1.

Ασφαλώς αναμένεται να γίνουν επισημάνσεις για ζωτικά θέματα της ομάδας. Ενα εξ αυτών είναι και το που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής την επόμενη σεζόν, αφού τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται οι πληροφορίες που θέλουν την Ολύμπια να παίρνει μέρος στην Α1. Οι ιθύνοντες του κυανόλευκου ΤΑΚ θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα θέματα και η συνέντευξη αναμένεται με ενδιαφέρον.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top