Ολεγκ Προτάσοφ: “Βρίσκω εντεκάδα”

Ο Ολεγκ Προτάσοφ μετά το τέλος του φιλικού τουρνουά του Μπολζάνο (6/8) έκανε δηλώσεις για πολλά θέματα. Για το τουρνουά, την προετοιμασία εν γένει, τις …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ μετά το τέλος του φιλικού τουρνουά του Μπολζάνο (6/8) έκανε δηλώσεις για πολλά θέματα. Για το τουρνουά, την προετοιμασία εν γένει, τις μεταγραφές που έγιναν και για το αν θα γίνουν κι άλλες. Η BLUEARENA σας μεταφέρει τις δηλώσεις του Ουκρανού τεχνικού του Ηρακλή.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: «Αφήσαμε πολλούς υποψήφιους για την εντεκάδα εκτός και δώσαμε ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παίξουνε. Μετά από όλα αυτά τα παιχνίδια και το διάστημα της προετοιμασίας, έχω στο μυαλό μου περίπου τους παίκτες που θα είναι στις επιλογές για την εντεκάδα. Δεν είδαμε καλή απόδοση από όλους τους παίκτες. Καταλαβαίνω πάντως ότι τους βγήκε η κούραση από τη σκληρή δουλειά. Ηταν δύσκολο να ήμασταν καλοί. Στο α’ παιχνίδι (σ.σ. με την Κιέβο Βερόνα) δεχτήκαμε ένα γκολ απαράδεκτο. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά και δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Γενικώς πάντως είχαμε καλά διαστήματα στα δύο παιχνίδια».

ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: «Είμαι γενικώς ικανοποιημένος. Κάναμε αυτό που θέλαμε, πρέπει να μοντάρουμε κάποια πράγματα που μας λείπουν. Τα ξέρουμε».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑ ΜΠΟΝΑ: «Όπως ξέρετε χάσαμε τον Πιλότο για μεγάλο χρονικό διάστημα και πήραμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό. Με αυτούς τους δύο είμαστε απόλυτα καλυμμένοι».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: «Σε γενικές γραμμές είμαστε γεμάτοι Ξέρετε, ο προπονητής δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος. Μπορεί και να μην πάρουμε άλλον παίκτη, αν προκύψει όμως κάτι, μπορεί να πάρουμε». 

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top