Μιλάνο: “Έτοιμοι 100% στο πρωτάθλημα”

H σειρά του Μάουρο Μιλάνο, σήμερα (06/08) για να μιλήσει, από το Πράτο Άλο Στέλβιο, λίγες ώρες πριν το Τουρνουά του Μπολζάνο. Ο νεαρός Αργεντινός …

Ηρακλής

H σειρά του Μάουρο Μιλάνο, σήμερα (06/08) για να μιλήσει, από το Πράτο Άλο Στέλβιο, λίγες ώρες πριν το Τουρνουά του Μπολζάνο. Ο νεαρός Αργεντινός μεσοεπιθετικός φάνηκε προσγειωμένος και ικανοποιημένος από την πορεία της «κυανόλευκης» προετοιμασίας.

Για την μέχρι τώρα δουλειά της ομάδας, υπογράμμισε:
«Θεωρώ ότι επιτεύχθηκε ο στόχος, που είχε τεθεί σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, μιας και θέλαμε να γνωριστούμε ως ομάδα μέσα στο γήπεδο, κάτι που έγινε σε Αυστρία και Ιταλία. Επίσης ανεβαίνουμε σε επίπεδα φυσικής κατάστασης και σε όλα αυτά μας βοηθούν τα φιλικά παιχνίδια, που δίνουμε».

Για τη βελτίωση της ομάδας:
«Καθημερινά πηγαίνουμε και καλύτερα. Αυτό αφορά τόσο στο ατομικό, όσο και στο ομαδικό επίπεδο. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσουμε ως ομάδα στο 100% των δυνατοτήτων μας, καθώς τώρα είμαστε κάπου στο 70%. Όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα θα είμαστε απολύτως έτοιμοι».

Για τις.. κλωτσιές, που δέχθηκε από τους Ιταλούς στον αγώνα με την Αταλάντα:
«Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει περάσει τους δικούς μου τραυματισμούς, που είναι ό,τι χειρότερο, δεν στέκεται σε τέτοιου είδους κτυπήματα. Είναι γνωστό ότι το Ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρό και είναι λογικό να δέχεσαι κάποια σκληρά μαρκαρίσματα».

Για τον συναγωνισμό στο εσωτερικό της ομάδας:
«Πρόκειται για έναν υγιή συναγωνισμό, προς όφελος της ομάδας. Αυτό δεν μας αφήνει να εφησυχάσουμε και να χαλαρώσουμε. Είναι λογικό, κατά συνέπεια, να ανεβάζουμε το ατομικό μας επίπεδο, αλλά και το επίπεδο της ομάδας».

Για την παρουσία του Λέκι στον Ηρακλή:
«Η εμπειρία και η αξία του είναι αναμφισβήτητες. Όπως αναμφισβήτητη είναι η πορεία, που είχε ως τώρα ως ποδοσφαιριστής στις μεγάλες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Μας βοηθά όλους η παρουσία του, καθώς όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι και μας εμπνέει το σεβασμό. Είναι μια προσωπικότητα, που μας βοηθά μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για τους στόχους των «κυανολεύκων»:
«Αυτό θα καθοριστεί από τη στιγμή που θα περάσουμε στις επίσημες υποχρεώσεις μας και έπειτα. Τότε, θα πάρουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα αντιληφθούμε προς τα πού προχωράμε. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη και κανείς δεν χαρίζεται στον άλλο, αλλά απαιτείται μεγάλη μάχη για το αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top