Υπέγραψε ο Ηλιάδης – “Στόχος μου να προσφέρω στον Ηρακλή” (video)

Παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα (05/08) – και τυπικά – ο Στέλιος Ηλιάδης, καθώς ο 23χρονος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κυανολεύκους”. …

Ηρακλής

Παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα (05/08) – και τυπικά – ο Στέλιος Ηλιάδης, καθώς ο 23χρονος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κυανολεύκους”.

Στις πρώτες δηλώσεις του έδειξε αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα ομάδα του και με πολλή διάθεση για ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι ανήκω στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ. Βασικός στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να έχει μια επιτυχημένη πορεία. Οι φετινοί στόχοι του ΗΡΑΚΛΗ είναι πολύ ψηλότεροι και με σκληρή, ομαδική δουλειά μπορούμε να τους πετύχουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε ως ομάδα.

Γνωρίζω τους περισσότερους Ελληνες συμπαίκτες μου και αυτό θα με βοηθήσει στο να περάσω αμέσως στο κλίμα της νέας ομάδας μου. Στοχεύω στο να καθιερωθώ στον ΗΡΑΚΛΗ, μέσα από την πολλή δουλειά και είναι σίγουρο ότι έχω εξαιρετική διάθεση, για να δώσω τα πάντα στην ομάδα.

Από την 1η Ιουλίου προπονούμαι μόνος και θεωρώ ότι σε 10 μέρες θα είμαι έτοιμος να ακολουθώ το ρυθμό προπονήσεων των συμπαικτών μου. Αυτό, που έχω ως προτεραιότητα είναι το να προσφέρω στον ΗΡΑΚΛΗ και μέσα από την επιτυχία της ομάδας μου να αναδειχθώ και εγώ”.

 ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ BLUEARENA TV, ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ

  

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει η προπώληση των διαρκείας για τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Back to Top