Σαρμπέλ Τούμα: “Θα δώσω το 100% για τον Ηρακλή”

Ο Σαρμπέλ Τούμα μίλησε στο Πράτο Άλο Στέλβιο, όπου προετοιμάζεται ο Ηρακλής και έδειξε ικανοποιημένος από το κλίμα, που κυριαρχεί στην «κυανόλευκη» ομάδα. Για τα όσα …

Ηρακλής

Ο Σαρμπέλ Τούμα μίλησε στο Πράτο Άλο Στέλβιο, όπου προετοιμάζεται ο Ηρακλής και έδειξε ικανοποιημένος από το κλίμα, που κυριαρχεί στην «κυανόλευκη» ομάδα.

Για τα όσα βιώνει στην καθημερινότητα της ομάδας, σημείωσε:

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, που κάνουμε εκτός Ελλάδας. Από πολύ νωρίς προσαρμόστηκα στα δεδομένα της ομάδας και θα έλεγα ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι εξαιρετικό. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ θετικό. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα και αυτό απαιτεί χρόνο και πολλή δουλειά. Περιμένουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μπούμε σε ένα ομαλό πρόγραμμα προετοιμασίας και να είμαστε με τις οικογένειές μας».

Για τον τραυματισμό, που τον ταλαιπωρεί:

«Δεν είναι κάτι το σοβαρό, καθώς πρόκειται για μια μυϊκή επιβάρυνση. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους προφυλάσσομαι και σύντομα θα είμαι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».

Η ομάδα έχει ποιότητα, σύμφωνα με τον Τούμα:

«Είμαστε πολλοί καινούριοι παίκτες στην ομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε για να σχηματίσουμε ένα σύνολο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αυτή διαθέτει ποιότητα σε σημαντικό βαθμό. Αυτό το διαπιστώνω ακόμη περισσότερο, όταν δεν συμμετέχω στην προπόνηση και την παρακολουθώ από έξω. Στοχεύουμε στο να προοδεύουμε ολοένα και περισσότερο και να γινόμαστε καλύτεροι ως σύνολο».

Για την επιθυμία του για ποδόσφαιρο:

«Με την ατυχή χρονιά που είχα στη Γερμανία είναι λογικό να μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο. Μου έλειψε το να αγωνίζομαι κάθε σαββατοκύριακο και αυτό θέλω να διεκδικήσω και να χαρώ στον Ηρακλή. Επίσης είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα η αναμονή για να αρχίσει η πραγματικότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος, ώστε να γνωρίσω τις συνθήκες και να ζήσω την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι Έλληνες οπαδοί στα γήπεδα».

Υπόσχεσή του, τα να τα δώσει όλα:

«Ο κόσμος μας πρέπει να ξέρει ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά ως ομάδα και του υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Επίσης υποσχόμαστε ότι θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις μας. Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για τον Ηρακλή».  

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top