Ο… “λύκος”, Σερζ Ντιέ

Η φανέλα με το Νο6 πίσω θα γράφει και πάλι “Aristo Die”, ο Ιβοριανός είναι πάντα ο γνωστός Αρίστος, πλέον όμως στην ομάδα τον φωνάζουν …

Ηρακλής

Η φανέλα με το Νο6 πίσω θα γράφει και πάλι “Aristo Die”, ο Ιβοριανός είναι πάντα ο γνωστός Αρίστος, πλέον όμως στην ομάδα τον φωνάζουν και “λύκο”. Στο διάστημα της προετοιμασίας στην Αυστρία καθημερινά ήταν όλο και πιο πολλοί οι συμπαίκτες του που τον αποκαλούσαν έτσι. Πλέον είναι και… επισήμως το παρατσούκλι του.

Το σημειώνουμε αυτό και για έναν ακόμη λόγο. Τώρα που στην Ιταλία ο Ντιέ είναι (ευτυχώς ελαφριά) τραυματίας σε κάποιους από τους συμπαίκτες του που τον ρωτάνε “τι έγινε, λύκε;”, ο Ιβοριανός απαντά… “ο λύκος δεν πεθαίνει. Ο λύκος μόνο λίγο ξεκουράζεται”.

Παρεμπιπτόντως το “Aristo” (κάτι βέβαια που είναι γνωστό από πέρσι το καλοκαίρι όταν και ήρθε ο παίκτης στον Ηρακλή) είναι όνομα το οποίο επισήμως είναι στην ταυτότητά του. Δεν ήταν δηλαδή μια… φιλολαϊκή πρωτοβουλία του παίκτη με το που ήρθε στην Ελλάδα. Η αγάπη υπήρχε από πριν. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι το συγκεκριμένο, το “aristo” δηλαδή, ο παίκτης το έχει και στο e-mail του.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top