Οριστική συμφωνία με Στέλιο Ηλιάδη

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ενταχθεί και τυπικά ο Στέλιος Ηλιάδης στο δυναμικό του Ηρακλή. Η συμφωνία που επήλθε (4/8) με τον 23χρονο παίκτη …

Ηρακλής

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ενταχθεί και τυπικά ο Στέλιος Ηλιάδης στο δυναμικό του Ηρακλή. Η συμφωνία που επήλθε (4/8) με τον 23χρονο παίκτη είναι οριστική και εντός των ημερών θα υπογράψει. Μαζί με τον Ηλιάδη συζητιούνται πάντα περιπτώσεις από το εξωτερικό, άρα όλα τα ενδεχόμενα απόκτησης κι άλλου παίκτη είναι ανοιχτά. Από ό,τι φαίνεται πάντως μάλλον είναι δύσκολο ο παίκτης να πάει στην Ιταλία, έστω και για αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την επιστροφή (7/8) της ομάδας από εκεί.

Οπότε, το πιθανότερο είναι να πάρει λίαν συντόμως ατομικό πρόγραμμα και να αρχίσει ώστε να προλάβει και τους υπόλοιπους. Κάποια από τα κριτήρια της απόκτησής του είναι σίγουρα το νεαρό τη ηλικίας του, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει κι άλλες θέσεις (όπως πλάγιος μπακ π.χ.) εκτός από αυτή του αμυντικού χαφ που είναι η βασική του και η όρεξη που έχει για ένα come back. Υπάρχει δηλαδή το γεγονός ότι την προηγούμενη σεζόν δεν είχε πολλές συμμετοχές και επίσης ότι τώρα δεν είναι στον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας που θέλει και η ομάδα. Από την άλλη όμως, τα κριτήρια για την απόκτησή του, του δίνουν το κίνητρο που θέλει.   

Κάτι επίσης που έχει ενδιαφέρον σε όλη την ιστορία είναι ότι τον παίκτη τον ήθελε ο Ηρακλής και πριν από χρόνια, όταν έπαιζε στον Ατέρμονα Κιλκίς, πριν δηλαδή πάει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αλλωστε, το ταλέντο του ξεχώριζε. Τότε όμως, το γεγονός ότι ο Απόλλων τον έκανε επαγγελματία ενώ ο Ηρακλής τον συζητούσε (αρχικά) για ερασιτέχνη, είχε αλλάξει τον δρόμο της ιστορίας. Τώρα όμως, ο παίκτης θα πάει στον Ηρακλή.   

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει η προπώληση των διαρκείας για τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Back to Top