Ξένοι χαφ στο προσκήνιο – Συζητήσεις από Ηλιάδη

Οι κυανόλευκοι έχουν εντοπίσει εξαιρετικές περπτώσεις ανασταλτικών μέσων από το εξωτερικό και σκοπεύουν να μπουν άμεσα στη διαδικασία διαπραγματεύσεων. Προς τους συγκεκριμένους παίκτες πέφτει το …

Ηρακλής

Οι κυανόλευκοι έχουν εντοπίσει εξαιρετικές περπτώσεις ανασταλτικών μέσων από το εξωτερικό και σκοπεύουν να μπουν άμεσα στη διαδικασία διαπραγματεύσεων. Προς τους συγκεκριμένους παίκτες πέφτει το βάρος της μεταγραφικής αναζήτησης, ως προς την κάλυψη του κενού του Πιλότο και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Όσο για τον Στέλιο Ηλιάδη, μεταξύ της ΠΑΕ και του 23χρονου μέσου, υπάρχει καταρχήν συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, ο παίκτης πέρασε σήμερα (03/08) από τα γραφεία της ΠΑΕ και είχε επαφή με τον Ηλία Πουρσανίδη, αλλά απομένει το «ΟΚ» του Όλεγκ Προτάσοφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Ουκρανός τεχνικός συλλέγει πληροφορίες για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και αναμένεται η απόφασή του.

Είναι πάντως δεδομένο, ότι η υπόθεση του Ηλιάδη, δεν σχετίζεται με την προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Νούνο Πιλότο. Ο Ηρακλής κινείται για την απόκτηση ανασταλτικού μέσου από το εξωτερικό. Η περίπτωση παίκτη που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Προτάσοφ – Πουρσανίδη, αποτελεί προτεραιότητα. Ο Ηρακλής αναζητεί ένα χαφ που δεν θα περιορίζεται μόνο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά θα μπορεί να βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δίνοντας στηρίγματα στον Νικολάε Ντίκα.  

Η περίπτωση του Ματίας Βερόν απομακρύνεται, αφού από τη μία δεν είναι ακριβώς το στυλ ποδοσφαιριστή που αναζητεί ο Προτάσοφ και από την άλλη θεωρούν οι κυανόλευκοι ότι με τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον Αργεντινό, μπορούν να βρουν καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Αν σε όλα τα ανωτέρω, συνυπολογίσει κάποιος ότι υπάρχει πάντα ανίσχνευση της αγοράς για έναν πλάγιο μπακ, τότε τα συμπεράσματα που υπάρχουν είναι ότι  οι μεταγραφές του Ηρακλή σίγουρα δεν έχουν τελειώσει.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top