Δ. Γιάντσης: “Σαν… σφουγγάρια”

Στην παρουσία του Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής αποτέλεσε ένα εκ των κορυφαίων επιθετικών του κόσμου, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιάντσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του …

Ηρακλής

Στην παρουσία του Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής αποτέλεσε ένα εκ των κορυφαίων επιθετικών του κόσμου, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιάντσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού που έγιναν σήμερα (3/8) στο αθλητικό κέντρο του Πράτο Άλο Στέλβιο.

ΓΙΑ ΤΟΝ… ΓΙΑΝΤΣΗ:: «Σίγουρα δεν μπορεί να είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου μέχρι τώρα. Η δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει γκολ και εγώ μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει, οπότε πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο στην συνέχεια. Στις προπονήσεις και στα φιλικά πάντως δεν μετράνε τα γκολ, μόνο στο πρωτάθλημα είναι σημαντικά και θέλω να τα πάω καλά εκεί. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερο γίνεται στους επίσημους αγώνες της ομάδας. Αυτό όμως που πραγματικά έχει σημασία είναι να πάει η ομάδα ψηλά φέτος, όλα τα άλλα δεν μετράνε τόσο, ούτε φυσικά η δική μου απόδοση. Η πρόοδος της ομάδας είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: «Η ομάδα κάνει σκληρή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι ως ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάρουμε την νίκη στον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΣΟΦ: «Ο κ. Προτάσοφ είναι ένας πολύ καλός προπονητής και είναι σημαντικό για μένα ότι υπήρξε σπουδαίος επιθετικός στην εποχή του. Έτσι, εγώ αλλά και οι υπόλοιποι επιθετικοί της ομάδας ρουφάμε σαν σφουγγάρια όσα μας λέει σε κάθε προπόνηση και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσουν στην διάρκεια του πρωταθλήματος».

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top