Προχωρά του Ηλιάδη, δυσκολεύει του Βερόν

Η μεταγραφική αναζήτηση στον Ηρακλή βρίσκεται στο φουλ. Η περίπτωση του Στέλιου Ηλιάδη προχωράει ενώ με τον Ματίας Βερόν μάλλον δυσκολεύουν τα πράγματα. Οι δύο …

Ηρακλής

Η μεταγραφική αναζήτηση στον Ηρακλή βρίσκεται στο φουλ. Η περίπτωση του Στέλιου Ηλιάδη προχωράει ενώ με τον Ματίας Βερόν μάλλον δυσκολεύουν τα πράγματα. Οι δύο αυτές περιπτώσεις παικτών πάντως δεν είναι οι μόνες που βρίσκονται στην ατζέντα των ανθρώπων του Ηρακλή καθώς υπάρχουν και δυο-τρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι οι μεταγραφές του Ηρακλή δεν σταματάνε εδώ.

Επίσης, δεν αποκλείεται ο Ηρακλής να μην πάρει μόνο έναν παίκτη. Αν αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση του Ηλιάδη π.χ., τίποτε δεν αποκλείεται να μην είναι μόνο αυτός ο παίκτης που θα έρθει στην ομάδα. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και η γραμμή επικοινωνίας του Ολεγκ Προτάσοφ με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση είναι πάντα ανοιχτή.

Ο τραυματισμός του Νούνο Πιλότο έχει κάνει τους ανθρώπους του Ηρακλή να αλλάξουν τα σχέδιά τους και από εκεί που ήταν σε πρώτο επίπεδο η απόκτηση ενός ακραίου μπακ, τώρα προέχει η συνεργασία με έναν αμυντικό μέσο. 

Στον Ηρακλή προσμετρούν διάφορα πράγματα. Σίγουρα είναι και μια δύσκολη περίοδος (έχει μπει ο Αύγουστος) και πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν «κλείσει». Το οικονομικό είναι και αυτό ένα ζητούμενο. Ολα παίζουν ρόλο. Λίαν συντόμως πάντως οι άνθρωποι της ομάδας θα πάρουν την απόφασή τους.   

 

 

 

 

 

 

 

   

Σχετικά Άρθρα

Back to Top