Ο Ολεγκ Προτάσοφ αποφασίζει για παίκτη

Η μεταγραφική αναζήτηση στον Ηρακλή βρίσκεται στο φουλ. Τα ονόματα των Στέλιου Ηλιάδη και Ματίας Βερόν βρίσκονται στη σχετική λίστα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι …

Ηρακλής

Η μεταγραφική αναζήτηση στον Ηρακλή βρίσκεται στο φουλ. Τα ονόματα των Στέλιου Ηλιάδη και Ματίας Βερόν βρίσκονται στη σχετική λίστα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι οι μόνες, δύο περιπτώσεις με τις οποίες ασχολείται ο Ολεγκ Προτάσοφ μιλώντας με τους συνεργάτες του και με τον Ηλία Πουρσανίδη που βρίσκεται στην Ιταλία και κάνει συζητήσεις με τον Ουκρανό τεχνικό.

Ο τραυματισμός του Νούνο Πιλότο έχει κάνει τους ανθρώπους του Ηρακλή να αλλάξουν τα σχέδιά τους και από εκεί που ήταν σε πρώτο επίπεδο η απόκτηση ενός ακραίου μπακ, τώρα προέχει η συνεργασία με έναν αμυντικό μέσο. Σίγουρα πάντως και για τους δύο αυτούς παίκτες, ο Ηρακλής συλλέγει στοιχεία ώστε να εκτιμήσει το συμφέρον ή όχι μιας συνεργασίας.

Ο Ηλιάδης είναι ελεύθερος. Εκτός από αμυντικός χαφ (βασική του θέση) έχει παίξει και δεξιός μπακ και αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα στην εν λόγω επιλογή, όπως και το γεγονός ότι είναι σε καλή ηλικία (23 χρόνων) αλλά και το ότι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να αποδείξει κάποια πράγματα.

Από την άλλη όμως, προέρχεται από μία «άδεια» σεζόν με έξι παιχνίδια (πέντε στο Πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο) ενώ κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο σημείο είναι ακριβώς από άποψη φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας. Βέβαια, είναι τέτοιο το σκαρί του που γρήγορα μπορεί να έρθει σε ένα καλό επίπεδο.

Από την άλλη είναι ο Ματίας Βερόν που (σαφώς) είναι σε πιο υψηλό επίπεδο από άποψη παιχνιδιών (έκανε 35 την προηγούμενη σεζόν) και ο 28χρονος Αργεντινός συμμετείχε και κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης βέβαια δεν είναι ελεύθερος και αυτό σημαίνει ότι ο Ηρακλής, αν πραγματικά προχωρήσει με την περίπτωσή του (ο Βερόν δεν είναι σε πρώτο επίπεδο επιλογών στον ΠΑΟΚ) θα πρέπει να μιλήσει και με τον σύλλογό του.

Στον Ηρακλή προσμετρούν διάφορα πράγματα και για τους δύο αυτούς παίκτες και για κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν στην ατζέντα. Σίγουρα είναι και μια δύσκολη περίοδος (έχει μπει ο Αύγουστος) και πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν «κλείσει». Το οικονομικό είναι και αυτό ένα ζητούμενο. Ολα παίζουν ρόλο. Λίαν συντόμως πάντως οι άνθρωποι της ομάδας θα πάρουν την απόφασή τους.   

 

 

 

 

 

 

 

   

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top