Ολεγκ Προτάσοφ: “Δεν δουλεύουμε τζάμπα”

Για “τσαμπουκά” μίλησε μετά το παιχνίδι με την Πάρμα και να που η ομάδα είχε πάθος και στο παιχνίδι (1/8) με την Αταλάντα. Ο Ολεγκ …

Ηρακλής

Για “τσαμπουκά” μίλησε μετά το παιχνίδι με την Πάρμα και να που η ομάδα είχε πάθος και στο παιχνίδι (1/8) με την Αταλάντα. Ο Ολεγκ Προτάσοφ δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. “Τον τσαμπουκά τον ζητάμε γιατί είναι κάτι που έλειπε από τον Ηρακλή τα προηγούμενα χρόνια”. Ο Ουκρανός τεχνικός παραδέχτηκε και αυτός ότι το παιχνίδι με την Αταλάντα ήταν σκληρό. “Ηταν ένα πολύ καλό και δυνατό φιλικό. Η Αταλάντα έπαιζε σκληρά και βρώμικα και η διαιτησία μας άφησε με παράπονα”.

Είναι όμως σαφώς ικανοποιημένος. “Δεν δουλεύουμε τζάμπα. Κάποια στοιχεία φαίνονται στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Κάθε μέρα δουλειάς στην προετοιμασία μας κάνει καλύτερους και μας δίνει περισσότερα και από άποψη τεχνικής και από άποψη φυσικής κατάστασης. Μας βγήκαν κάποια προβληματάκια (σ.σ. αναφέρεται στους τραυματισμούς, εκτός του Πιλότο) δεν ανησυχούμε όμως γιατί πολλά παιδιά είναι στα όρια. Στόχος μας είναι στην αρχή του Πρωταθλήματος να είμαστε όλοι καλά και υγιείς”.  

Το γεγονός ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι όπως σε αυτό με την Πάρμα ο Ηρακλής δέχτηκε γκολ από στημένη φάση, δεν άρεσε φυσικά στον Προτάσοφ. “Δουλέψαμε αρκετά καλά στην άμυνα εκτός από τη φάση του γκολ που δεν είναι σωστό να το κάνουμε αυτό. Κάποιος άφησε τον παίκτη του, δεν ξέρω ποιος είναι, θα δω το βίντεο, είναι όμως μεγάλο λάθος και το πληρώσαμε”. Πρόσθεσε ακόμη ότι… “αυτή η όρεξη όμως που έδειξαν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο, παρά την κούραση, με κάνει να είμαι αισιόδοξος για το αύριο”.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top