Ντένις Επστάιν: “Η Αταλάντα έπρεπε να έχει δύο ή τρεις κόκκινες”

Ο σκόρερ του Ηρακλή, ο Ντένις Επστάιν, στάθηκε (1/8) με χαρακτηριστικό τρόπο στο σκληρό παιχνίδι της Αταλάντα, μετά το τέλος του φιλικού. “Στο πρώτο ημίχρονο …

Ηρακλής

Ο σκόρερ του Ηρακλή, ο Ντένις Επστάιν, στάθηκε (1/8) με χαρακτηριστικό τρόπο στο σκληρό παιχνίδι της Αταλάντα, μετά το τέλος του φιλικού. “Στο πρώτο ημίχρονο με το που κλέβαμε την μπάλα και θέλαμε να βγούμε στην αντεπίθεση, δεχόμασταν σκληρά μαρκαρίσματα. Η Αταλάντα στο α’ μέρος ίσως θα έπρεπε να έχει δύο ή τρεις κόκκινες”.

Ο Γερμανός μίλησε για τον τσαμπουκά. “Ο σκοπός μας δεν είναι να παλεύουμε και να δίνουμε ξύλο στο γήπεδο. Απλώς, δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι”. Γενικότερα, είπε, ότι… “προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις, αποκτούμε τη φυσική κατάσταση που πρέπει να έχουμε και παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι γινόμαστε καλύτεροι”.

Ρωτήθηκε για το γκολ και τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο. “Στον κόσμο απλώς λέω ότι θα παίζω πάντα στο 100% και δεν μπορώ να υποσχεθώ συγκεκριμένο αριθμό γκολ. Θα τα ζητήσω και αυτά, είναι όμως σημαντικό να δίνω και πάσες”. Για το πέναλτι που εκτέλεσε… “ο προπονητής πριν από το παιχνίδι με ρώτησε αν κερδίσουμε πέναλτι αν είμαι έτοιμος να το εκτελέσω και του είπα πως ναι”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top