Πιλότο: “Θα με δυναμώσει η ατυχία” (audio)

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να προχωρήσει στην επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, ο Νούνο Πιλότο, είχε να πει …

Ηρακλής

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να προχωρήσει στην επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, ο Νούνο Πιλότο, είχε να πει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα επί ιταλικού εδάφους.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος και στεναχωρημένος από αυτό που συνέβη, καθώς είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνω τώρα είναι να συνέλθω συναισθηματικά, να καθαρίσω το μυαλό μου και να αφοσιωθώ στην επέμβαση που πρέπει να κάνω, προκειμένου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, για να βοηθήσω την ομάδα μου», είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για τον τρόπο του τραυματισμού του, εξήγησε:

«Σε κάποια προσπάθεια γλύστρισα, το δεξί πόδι «έφυγε» και αναγκάστηκα να ρίξω όλο το βάρος στο αριστερό πόδι, με αποτέλεσμα να πιεστεί το γόνατο και να αισθανθώ μια έντονη ενόχληση. Δεν πίστεψα ότι πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό και συνέχισα τις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, όμως συνεχίστηκαν και η ενοχλήσεις, με συνέπεια, να υποβληθώ σε εξέταση, που αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος».

Για τη συμπαράσταση, την οποία γνώρισε από όλη την ομάδα, είπε:

«Ελπίζω να είναι μια διαδικασία, που θα με κάνει πιο δυνατό, πιο ισχυρή προσωπικότητα, καθώς τέτοιες ατυχίες δυναμώνουν τον ποδοσφαιριστή. Με στηρίζει το γεγονός ότι όλη η ομάδα, τεχνικής ηγεσία, συμπαίκτες και ιατρικό τιμ είναι δίπλα μου και έχουν έναν καλό λόγο να μου πουν και να με στηρίξουν. Κάποιοι από τους συμπαίκτες μου έχουν περάσει έναν τέτοιο τραυματισμό και είχαν πολλά να μου πουν. Προσωπικά είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός μου, αν και ο προηγούμενος ήταν εντελώς διαφορετικός. Είχα σπάσει ένα μετατάρσιο στα δάκτυλα του ποδιού μου και από λάθος στην επέμβαση, χρειάστηκε δεύτερη, με την τοποθέτηση λάμας για την αποκατάσταση και έμεινα εκτός γηπέδων για ένα εξάμηνο».

Για το τι του είπε ο Όλεγκ Προτάσοφ, για το τι πιστεύει ο ίδιος στην ομάδα και τι μήνυμα στέλνει στον κόσμο, υπογράμμισε:

«Ο προπονητής στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, όπως όλοι στην ομάδα. Μου ευχήθηκε γρήγορη αποκατάσταση και μου είπε ότι με περιμένει στην ομάδα το δυνατόν συντομότερο. Εγώ πιστεύω στη σκληρή δουλειά, που κάνουμε και είμαι βέβαιος ότι ο Ηρακλής θα πετύχει μια πολύ καλή πορεία το πρωτάθλημα. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς η ομάδα τον χρειάζεται. Μπορεί τον πρώτο καιρό να μην είμαι κοντά, αλλά – έστω και μέσω ίντερνετ – θα προσπαθώ να μαθαίνω όλες τις εξελίξεις για τον Ηρακλή», κατέληξε λίγο πριν αναχωρήσει από την Ιταλία, ο άτυχος 27χρονος αμυντικός μέσος.

Ακούστε ένα μεγάλο μέρος των δηλώσεων του Πιλότο…

 

 

 

 

 

 

 

   

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top