Οι τελευταίες στιγμές του Πιλότο στην Ιταλία (video)

Για το Οπόρτο αναχωρεί σε λίγα λεπτά ο Νούνο Πιλότο, με σκοπό να υποβληθεί σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Η BLUEARENA κατέγραψε και …

Ηρακλής

Για το Οπόρτο αναχωρεί σε λίγα λεπτά ο Νούνο Πιλότο, με σκοπό να υποβληθεί σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Η BLUEARENA κατέγραψε και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες από τις τελευταίες ώρες του Πορτογάλου άσσου στο αθλητικό κέντρο του Πράτο Άλο Στέλβιο. 

Ο Πιλότο παρακολούθησε την πρωινή προπόνηση, καθισμένος την περισσότερη ώρα δίπλα από τον πάγκο και έχοντας περάσει μία φανέλα γύρω από το κεφάλι του για να τον προστατεύει από τον ήλιο. Την περισσότερη ώρα ήταν αμίλητος και σκεφτικός. Κάποια στιγμή τον πλησίασε ο Ηλίας Πουρσανίδης και συζήτησαν για αρκετά λεπτά, παρουσία του Αλέξανδρου Κολιάδη. Ρύθμισαν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, να τονίζει στον Πιλότο ότι ολόκληρη η ομάδα είναι στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Λίγο αργότερα, τον πλησίασε ο γιατρός της ομάδας, Μπάμπης Λαζαρίδης και συζήτησαν τα της επέμβασης, αλλά και της αποθεραπείας. Για περίπου ένα εικοσαήμερο, ο Πιλότο θα παραμείνει στην πατρίδα του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Το ακριβές διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, είναι ακόμη νωρίς να καθοριστεί με ακρίβεια. Υπολογίζεται ότι γύρω στα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει προπονήσεις και από εκεί και πέρα εξαρτάται (και) από τον ίδιο το πότε θα τεθεί στη διάθεση του Όλεγκ Προτάσοφ.

Το κακό συνέβη την παραμονή του αγώνα με την Κλουζ στην Αυστρία. Σε μία δυνατή μονομαχία του με τον Ματίας Λέκι, ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά δεν είπε το παραμικρό και την επομένη έπαιξε στο φιλικό. Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πριν τον αγώνα με τη Μόναχο 1860 και δεν αγωνίστηκε, αλλά στη συνέχεια συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις. Μάλιστα επί ιταλικού εδάφους προπονήθηκε Δευτέρα απόγευμα και Τρίτη πρωί και τότε ενημέρωσε τον Λαζαρίδη για τις ενοχλήσεις. Χθες μετέβη με τον γιατρό της ομάδας, Μπάμπη Λαζαρίδη στο Μπολζάνο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας.

Παρακολουθήστε το βίντεο της BLUEARENA με τις τελευταίες στιγμές του Πιλότο στην Ιταλία…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top