Επιδημία τραυματισμών – Νοκ άουτ Ντιέ, Τουμά, Κονέ

Ατυχίας και προβλημάτων… συνέχεια για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Στην απογευματινή προπόνηση προέκυψαν τρεις νέοι τραυματισμοί, εκ των οποίων οι δύο είναι σοβαροί. Αρχικά, ο Σαρμπέλ Τούμα …

Ηρακλής

Ατυχίας και προβλημάτων… συνέχεια για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Στην απογευματινή προπόνηση προέκυψαν τρεις νέοι τραυματισμοί, εκ των οποίων οι δύο είναι σοβαροί.

Αρχικά, ο Σαρμπέλ Τούμα κατά τη διάρκεια μίας άσκησης που περιλάμβανε σπριντ, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις λίγο πάνω από τον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και αποχώρησε. Του τοποθετήθηκε πάγος και αύριο (1/8) θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Η πρώτη πάντως εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, Μπάμπη Λαζαρίδη, κάνει λόγο για τράβηγμα.

Λίγο αργότερα και κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Σερζ Ντιέ επιχείρησε σουτ με το αριστερό και ένιωσε ένα τσίμπημα στον αριστερό δικέφαλο. Εξετάστηκε από τα μέλη του ιατρικού επιτελείου και η πρώτη εκτίμηση αναφέρει θλάση. Το ποιας μορφής είναι η θλάση και πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Ιβοριανός, θα γίνει γνωστό αύριο.

Ο τρίτος άτυχος της ημέρας, ήταν ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος υπέστη μία διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες.

Φυσικά και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για το αυριανό φιλικό με την Αταλάντα, όπως και οι Κοβαλέφσκι, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Πιλότο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top